ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Δήλωση Αρχηγού Αστυνομίας για το Απόλλων-ΑΠΟΕΛ

Επιβεβαίωση του ΣΠΟΡ FM 95,0

Δηλώσεις στα ΜΜΕ έκανε πριν από λίγο ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σχετικά με το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΕΛ.

Ο κ. Αρναούτης ανέφερε ότι το Αρχηγείο αποφάσισε να αστυνομεύσει τον αγώνα κανονικά στην παρουσία των οπαδών και των δυο ομάδων, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν νωρίτερα (δες ΕΔΩ) από τον ΣΠΟΡ FM 95,0, στο πλαίσιο της εκπομπής «Κάνε παιχνίδι». 

Η σχετική τοποθέτηση του Αρχηγού:

«Δεν φοβόμαστε να αστυνομεύσουμε το εν λόγω παιχνίδι. Η Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού έκανε κάποιές εισηγήσεις, ωστόσο το Αρχηγείο αποφάσισε ήδη ότι θα το αστυνομεύσει. Δεν υπήρχε κάτι που να μας αναγκάσει να μην το αστυνομεύσουμε».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Ο κόσμος, η μόνη σταθερά

ΑΠΟΕΛ: Ο κόσμος, η μόνη σταθερά

Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και οι χιλιάδες οπαδοί της ομάδας δηλώνουν έτοιμοι να βοηθήσουν εφόσον παραστεί ανάγκη
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΠΟΕΛ
ΑΠΟΕΛ: Κατηφόρα…

ΑΠΟΕΛ: Κατηφόρα…

Τα πράγματα μπορούν να γίνουν και χειρότερα εάν δεν πατηθεί το φρένο
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΠΟΕΛ