ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποφασίζει για Ηλία ο Κίκης

Το θέμα θα συζητηθεί στη σημερινή συνεδρία του Εθνικού

Τακτική συνεδρία θα έχει σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού Άχνας. Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι και αυτό του Μάριου Ηλία, τον οποίο θέλει να αποκτήσει ο ΑΠΟΕΛ με τη μορφή του δανεισμού.

Η διοίκηση Κίκη Φιλίππου θα αξιολογήσει όλα τα δεδομένα που έχω ενώπιον της και θα αποφασίσει εάν θα αποδεχτεί την πρόταση των «γαλαζοκιτρίνων». Θυμίζουμε ότι ο 26χρονος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024, με τις απολαβές του να θεωρούνται αρκετά ψηλές για μια ομάδα που θα αγωνίζεται στη 2η κατηγορία.

Στον ΑΠΟΕΛ βλέπουν τον Ηλία σαν μια ιδανική λύση για να πλαισιώσει τους Μάγκλιτσα και Κβιλιτάια στην επίθεση, εμπλουτίζοντας παράλληλα και το κυπριακό στοιχείο στην ομάδα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσδώσει βάθος στην ομάδα της Λευκωσίας ενώ μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Ο Ηλία βλέπει θετικά την προοπτική να μετακομίσει στον ΑΠΟΕΛ, θέλοντας να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία σε μεγάλη ομάδα καθώς πέρασε και από την ΑΕΛ στο παρελθόν χωρίς να καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του. Ωστόσο, ο τελευταίος λόγος ανήκει στην ομάδα της Άχνας η οποία καλείται να αποφασίσει για την πρόταση που έχει ενώπιον της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση