ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ζητά 350 χιλιάδες

«Αλμυρός» ο Νιγηριανός

Την περίπτωση του Αμπντουλάχι Σιβού εξετάζουν στο ΑΠΟΕΛ, καθώς ο Νιγηριανός διεθνής άσος έχει αξιολογηθεί θετικά από την τεχνική ηγεσία, όπως σας αποκάλυψε χθες η ιστοσελίδα μας. (δες εδώ)

Ο πρώην άσος της Ανόρθωσης, που τα τελευταία δύο χρόνια στην Μπούρσασπορ της Τουρκίας είναι παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις σε αρκετές θέσεις. Κυρίως όμως ανασταλτικός μέσος και δεξί μπακ.

Παρόλο που αξιολογήθηκε θετικά η περίπτωση του Σιβού, η υπόθεση σκαλώνει στο οικονομικό, καθώς φεύγοντας από την Κύπρο και πηγαίνοντας στην Τουρκία ανέβασε αρκετά το κασέ του.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, οι απαιτήσεις του Σιβού αυτή την στιγμή φτάνουν στις 350 χιλιάδες ευρώ. Ποσό απαγορευτικό για τα νέα οικονομικά δεδομένα του ΑΠΟΕΛ, όπου γίνεται μία προσπάθεια να μειωθεί ο προϋπολογισμός.

Υπάρχουν αυτά τα ποσά ακόμα στην ομάδα, αλλά είπαμε ότι γίνεται τεράστια προσπάθεια να μειωθεί ο προϋπολογισμός, άρα θεωρείται δύσκολο, έως απίθανό να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Σιβού.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι η περίπτωση έχει ναυαγήσει, καθώς σε μία μεταγραφική περίοδος τα πάντα μπορούν να διαφοροποιηθούν. Αλλά, μόνο εάν μειώσει αρκετά τις απαιτήσεις του ο Νιγηριανός άσος θα μπορεί να προκύψει συμφωνία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X