ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Ξανά μανά... Latin America

Είναι αγορά που και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης εκτιμά

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Τρέχουν οι εξελίξεις στον προγραμματισμό του ΑΠΟΕΛ με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να ψάχνει τον ποδοσφαιριστή που θα συμπληρώσει τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα των υποψηφίων είναι αυτό του Ζαμπάλα.

Στα 22 του χρόνια ο Φακούντο Γκαμπριέλ Ζαμπάλα ξεκίνησε την καριέρα του απ’ την δεύτερη ομάδα της Ροζάριο Σεντράλ της Αργεντινής για να μεταπηδήσει στην Αλαχουελένσε της Κόστα Ρίκα με την οποία σε δυο χρόνια μέτρησε 46 συμμετοχές. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην λίστα των «Γαλαζοκιτρίνων» και είναι μια απ’ τις περιπτώσεις που αξιολογεί ο Σάββας Πουρσαϊτίδης.

Αν κλείσει αυτή η μεταγραφή τότε το ΑΠΟΕΛ στην εποχή Σάββα Πουρσαϊτίδη θα έχει δυο προσθήκες απ’ την Λατινική Αμερική. Βέβαια μόνο καινούργια δεν είναι η αγορά αυτή για το ΑΠΟΕΛ. Έχει φέρει παίκτες και παίκτες από εκεί, απ’ τους Καβενάγκι και Σολάρι, σε Καζού, Νατέλ, μέχρι Ντίας και Σάντος (που αγωνίζονται στους «Γαλαζοκίτρινους). Βέβαια οι περιπτώσεις Βινίσιους και Ζαμπάλα δεν συνδέονται με τις συμφωνίες των «Γαλαζοκιτρίνων» με Βραζιλιάνικες ομάδες και αυτή είναι μια διαφορά.

Από εκεί και πέρα, η ουσία είναι πως την συγκεκριμένη αγορά την εμπιστεύονται στο ΑΠΟΕΛ, και αυτό συμβαίνει και με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Μένει να δούμε αν τελικά προχωρήσει η περίπτωση Ζαμπάλα. Για την ώρα θυμίζουμε πως είναι υποψήφιος…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση