ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
21° Λευκωσία,
27 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

ΑΠΟΕΛ: Ξανά μανά για Σαρφό

Ο παροπλισμός του Λουντέμο… αναθέρμανε το ενδιαφέρον των «γαλαζοκιτρίνων»

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Ο (σοβαρός όπως αποδείχτηκε) τραυματισμός του Μάριους Λουντεμό (υπέστη κάταγμα πέμπτου μετατάρσιου) και ο παροπλισμός του για μεγάλο χρονικό διάστημα (δες ΕΔΩ), αναγκάζουν τον ΑΠΟΕΛ να προχωρήσει στην διαγραφή του προκειμένου να εγγράψουν άλλον μέσο που να μπορεί να βοηθήσει, από τον πολύ δύσκολο Φεβρουάριο.

Το ενδεχόμενο να προχωρήσουν οι «γαλαζοκίτρινοι» σε τρίτη προσθήκη στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο είναι πολύ πιθανό, έστω και αν έχουν στενέψει πολύ τα χρονικά μετεγγραφικά πλαίσια (μέχρι τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Δευτέρας).

Έχουμε μάθει ότι αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον για τον Κίνγκσλει Σαρφό. Ο ΑΠΟΕΛ πριν από ένα δεκαήμερο είχε φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία για τον 27χρονο Γκανέζο μέσο ωστόσο οι επαφές δεν είχαν θετική κατάληξη λόγω υπερβολικών απαιτήσεων από τον μάνατζερ – εκπρόσωπο του Σαρφό, Νότσι Χαμασόρ, ο οποίος είχε απαιτήσει τριπλασιασμό των απολαβών του πελάτη του.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν φτάσει κοντά σε συμφωνία με την ηγεσία του Ολυμπιακού προσφέροντας ένα αρκετά καλό, λογικό ποσό ενώ πρόσφεραν στον Σαρφό συμβόλαιο με υπερδιπλάσιες απολαβές σε σχέση με τα χρήματα που παίρνει στην ομάδα του «Τακτακαλά».

Μάθαμε ακόμα ότι ο Κίνγκσλει Σαρφό επιθυμεί να συνεχίσει στο νησί μας σε μια από τις μεγάλες ομάδες με μόνιμα πρωταγωνιστικό ρόλο. Σε αυτό συμφωνεί και ο εκπρόσωπος του.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η νέα προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ για να αποκτήσει τον 27χρονο Γκανέζο, ίσως αυτή την φορά ευοδωθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Με 275… Άρη

Με 275… Άρη

Βρέθηκε κοντά στο ΑΠΟΕΛ όμως οι πιθανότητες για θετική κατάληξη έχουν πλέον μειωθεί δραστικά
 |  ΑΠΟΕΛ