ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Το Σωματείο αλλάζει όρους στην Εταιρεία

Δεν έγιναν αποδεχτές οι παραιτήσεις του προέδρου και της ταμίας

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Στην σημερινή τακτική συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου του ΑΠΟΕΛ, που έγινε μετά από πολλά χρόνια στο οίκημα του Σωματείου, αποφασίστηκε όπως τα μέλη υποβάλουν εισηγήσεις για τους όρους που θα διέπουν τη νέα συμφωνία διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος από την Εταιρεία. Η συνεδρία έγινε σε πιο έντονο κλίμα σε σχέση με άλλες φορές. Δεν συζητήθηκε η στάση του Σωματείου στην Γενική Συνέλευση της Εταιρείας.

Η κωδικοποίηση των όρων της νέας συμφωνίας με την Εταιρεία

Αποφασίστηκε όπως στη νέα συμφωνία συμπεριληφθούν όροι που θα διασφαλίζουν περισσότερο το σωματείο σε σχέση με την παρούσα συμφωνία. Οι εισηγήσεις - όροι θα κωδικοποιηθούν και αφού συζητηθούν σε νέα συνεδρία του Δ. Σ. του Σωματείου, θα ζητηθούν συναντήσεις με τους ενδιαφερόμενους να αποτελέσουν τη νέα διοίκηση της Εταιρείας για να ενημερωθούν.

Η Γενική Συνέλευση θα έχει τον τελικό λόγο

Στο πλαίσιο αυτών των συναντήσεων θα ζητηθεί από τους όποιους ενδιαφερόμενους για τη νέα διοίκηση της Εταιρείας να ενημερώσουν για το πλάνο τους για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Πάντως την απόφαση για το αν θα ανανεωθεί ή όχι η συμφωνία για τη διαχείριση του ποδοσφαίρου από την Εταιρεία θα την πάρει η Γενική Συνέλευση του Σωματείου και όχι το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου.

Δεν έγιναν αποδεχτές οι παραιτήσεις Γεωργίου & Γεωργιάδου

Στην συνεδρία που προέδρευσε ο αντιπρόεδρος Πάρης Σπανός, δεν έγιναν αποδεχτές οι παραιτήσεις του προέδρου Γιώργου Γεωργίου και της ταμίας Ειρένας Γεωργιάδου. Αποφασίστηκε να γίνουν νέες προσπάθειες προκειμένου να μεταπειστούν.

«Επίσκεψη» από τους οργανωμένους!

Λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίας, τρία μέλη του ΠΑΝ. ΣΥ.ΦΙ παρουσιάστηκαν στον χώρο και ζήτησαν να την παρακολουθήσουν, όμως μετά από ολιγόλεπτες διαβουλεύσεις, έκαναν αποδεκτή την επιθυμία του Δ.Σ. να αποχωρήσουν και μελλοντικά να συζητηθεί το ενδεχόμενο εκπρόσωπος τους να παρευρίσκεται στις συνεδρίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Γιώργος Παττίχης

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση