ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Το γερό συμβόλαιο και οι Ελβετοί

Τα δεδομένα για τους «κομμένους»

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@24sports.com.cy

Ο μεγάλος βραχνάς του ΑΠΟΕΛ είναι οι παίκτες που είναι εκτός πλάνων του Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά διατηρούν συμβόλαια με την ομάδα και ως εκ τούτου θα πρέπει να βρεθεί κάποιος τρόπος να πάνε κάπου και να γλυτώσουν οι «γαλαζοκίτρινοι» κάποια λεφτά.

Με χθεσινό ρεπορτάζ αναλύσαμε τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή με τους Γιάκολις και Λαφράνς, που απ’ ότι φαίνεται υπάρχει ενδιαφέρον από Ελληνικές ομάδες. (δες εδώ).

Οι άλλοι δύο που είναι εκτός πλάνων είναι ο Ντράγκαν Μιχαήλοβιτς και ο Βούγιαντιν Σάβιτς. Ο Σέρβος προπονείται ατομικά, ενώ ο Μιχαήλοβιτς είναι ο μοναδικός από τους τέσσερεις που συνεχίζει τις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο 29χρονος άσος πάντως κάνει προσπάθειες για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελβετία (είναι πολιτογραφημένος Ελβετός πολίτης), όπου πέρασε αρκετά χρόνια της καριέρας του, πριν έρθει στο ΑΠΟΕΛ.

Αντίθετα, ο Βούγιαντιν Σάβιτς δεν δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον για εξεύρεση άλλης ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του. Βασίζεται στο «δυνατό» συμβόλαιο που έχει με το ΑΠΟΕΛ και δεν πάει πουθενά εάν δεν βρει ομάδα που θα παίρνει τα ίδια λεφτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X