ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Από Βόρεια Ελλάδα για... Γιάκολις και Λαφράνς

Τι γίνεται με τους δύο «κομμένους» του ρόστερ

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@24sports.com.cy

Παρόλο που η αποστολή του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην Τσεχία για τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Σλόβαν, εντούτοις προκύπτουν κάποιες εξελίξεις, σχετικά με τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ που βρίσκονται εκτός πλάνων του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Για τον Αντόνιο Γιάκολις λόγου χάρη, προκύπτει θέμα σχετικό με την Ξάνθη πουν φέρεται να του έχει υποβάλει δελεαστική οικονομική πρόταση, με τις επαφές ανάμεσα στα δύο μέρη να είναι προχωρημένες. 'Ολα δείχνουν πως θα προκύψει συμφωνία του Κροάτη ακραίου επιθετικού με την ομάδα της Βορείου Ελλάδος, στην οποία έχει σημαντικό ρόλο στο ποδοσφαιρικό της τμήμα ο πρώην αμυντικός της Ομόνοιας Γιώτης Παναγιώτου.

Τα ίδια δεδομένα ισχύουν και για τον Κέβιν Λαφράνς. Ο αμυντικός από την Αϊτή έχει προταθεί στον Άρη Θεσσαλονίκης τις προηγούμενες μέρες και η ελληνική ομάδα έχει εκφράσει ενδιαφέρον για απόκτησή του. Το κατά πόσο θα μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση προς τον ΑΠΟΕΛ, θα το μάθουμε στις αμέσως επόμενες μέρες. 

Οι δύο ποδοσφαιριστές προπονούνται μόνοι τους σε ξεχωριστό πρόγραμμα στο προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ όλο αυτό το διάστημα, περιμένοντας τις εξελίξεις γύρω από το μέλλον τους. Όλα δείχνουν πως αυτές δεν θα αργήσουν, καθώς η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα, αλλά και στις πλείστες ευρωπαϊκές χώρες λήγει την ερχόμενη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X