ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: «Θέλουμε να πρωταγωνιστούμε και στο prestige και στην εμφάνιση» (vid)

Αυτό τόνισε ο Πρόδρομος Πετρίδης στην δημοσιογραφική διάσκεψη

Την επέκταση της συνεργασίας με την εταιρεία LONDOU BROS, παρουσίασε το ΑΠΟΕΛ, σε συνέντευξη τύπου το πρωί στο αθλητικό κέντρο «PariMatch Αρχάγγελο».

Παρών στην δημοσιογραφική διάσκεψη τύπου ήταν ο πρόεδρος των «γαλαζοκίτρων» Πρόδρομος Πετρίδης, καθώς επίσης οι Γιώργος Λυκούρης, (Διευθυντής Μάρκετινγκ ΑΠΟΕΛ) Χαράλαμπος Χαραλάμπους και Ζοάο Μάρτινς.

Από την πλευρά του ο Πρόδρομος Πετρίδης είπε: «Σας καλωσορίζω στην δημοσιογραφική διάσκεψη για την ανανέωση της συνεργασίας μας με την εταιρεία LONDOU BROS, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της εταιρείας, GIANNI KAVANAGH. Το πρεστίζ και η εμφάνιση είναι ένας τομέας που θέλουμε να πρωταγωνιστούμε. Θα μας συνοδεύει σε όλο το πρωτάθλημα και στους ευρωπαϊκούς αγώνες»

Ενώ, ο κ. Χαραλάμπους τόνισε για την συνεργασία: «Καταρχάς ευχαριστώ την εταιρεία και στον Πρόδρομο. Ευχαριστώ για τη στήριξη που μας παρέχετε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες που μας τιμούν με τη παρουσία τους. Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με το ΑΠΟΕΛ εύχομαι μια αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη. Εύχομαι να τερματιστεί η παρουσία του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη την άνοιξη»

 

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X