ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Θέλει να «δέσει» τον Σούσιτς

Πρόθεση ανανέωσης του 33χρονου αμυντικού

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Ένας από τους MVP του ΑΠΟΕΛ μέχρι στιγμής τη φετινή χρονιά είναι ο Ματέο Σούσιτς, του οποίου το συμβόλαιο του λήγει τον φετινό Μάιο και πλέον γίνεται συζήτηση αν θα παραμείνει η όχι στην ομάδα. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του 24sports υπάρχει πρόθεση από τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη να κρατήσει τον 33χρονο αμυντικό και τη νέα χρονιά στον «Αρχάγγελο».

Πιο συγκεκριμένα η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αναμένεται άμεσα να καλέσει τον Σούσιτς και να του καταθέσει επίσημη πρόταση για ανανέωση συμβολαίου, ενώ μάλιστα έγινε και μία πρώτη συζήτηση για το ενδεχόμενο παραμονής του.

Ο Σούσιτς θεωρείται ένας από τους παίκτες «κλειδιά» των «γαλαζοκίτρινων», καθώς είναι πολυθεσίτης στην αμυντική γραμμή και έδωσε λύσεις τόσο στο κέντρο της άμυνας αλλά και στη δεξιά οπισθοφυλακή. Για αυτό και η ομάδα προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ τον θεωρεί ένα σημαντικό πυλώνα και για τη νέα χρονιά.

Επί της ουσίας αναμένεται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να κατατεθεί επίσημη πρόταση στον Σούσιτς και σύντομα να προκύψουν οριστικές εξελίξεις με το μέλλον του στους «γαλαζοκίτρινους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση