ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία… ζαριά!

Από αυτές που χάνεις ή κερδίζεις

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ πήρε την απόφαση χθες να απομακρύνει από τον πάγκο της ομάδας τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς θεωρεί ότι με αλλαγή προπονητή μπορεί να αλλάξει η εικόνα που βγάζουν οι «γαλαζοκίτρινοι» στο γήπεδο.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ελλαδίτης τεχνικός απέτυχε να παρουσιάσει ένα σωστό σύνολο μέσα στο γήπεδο και σωστά πάρθηκε αυτή η απόφαση από τους διοικούντες της ομάδας.

Προσωρινά έχουν αναλάβει τις τύχες της ομάδας Μοράις-Χατζηλούκας, αλλά το ζητούμενο αυτή την στιγμή είναι ο νέος προπονητής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην λίστα βρίσκονται τα ονόματα των Χρύση Μιχαήλ, Σάββα Πουρσαϊτίδη, Ρόνι Λέβι και ενός ακόμη. (δες εδώ)

Για την ώρα δεν πάρθηκε καμία απόφαση για το νέο τεχνικό, ωστόσο υπάρχει μερίδα κόσμου και όχι μόνο, που θεωρεί υπεύθυνη την διοίκηση και δη τον πρόεδρο, Πρόδρομο Πετρίδη για την εικόνα της ομάδας.

Αλλά, κυρίως για τον τρόπο που έχει στελεχωθεί το ΑΠΟΕΛ. Και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετές ελλείψεις στην ομάδα, με αποτέλεσμα να φαίνεται μέσα στο γήπεδο.

Όπως και να ‘χει, το ζητούμενο αυτή την στιγμή είναι ο νέος προπονητής, διότι από την επιλογή αυτή θα εξαρτηθεί το υπόλοιπο της σεζόν και αλλά και το μέλλον της διοίκηση.

Η απόφαση αυτή, μοιάζει σαν… ζαριά που κερδίζεις ή χάνεις. Και τέτοιες ζαριές έχει ρίξει πολλές ο Πρόδρομος Πετρίδης…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση