ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Οι τρεις… και το ερωτηματικό

Χρύσης, Πουρσαϊτίδης, Λέβι και ένας ακόμη

24sports team

info@24sports.com.cy

Το θέμα αποδέσμευσης του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει ολοκληρωθεί (δες εδώ) αφού οι αρμόδιοι έλαβαν την απόφαση να διακόψουν την συνεργασία. Για την εν λόγω εξέλιξη σας είχαμε αναφέρει από χθες το βράδυ αμέσως μετά το ματς με την ΑΝόρθωση (δες εδώ)

Το όλο θέμα επικεντρώνεται στο οικονομικό και στο ποσό αποζημίωσης που θα λάβει, με την διοίκηση να κάνει ότι μπορεί από τα χέρια της προκειμένου το οικονομικό κόστος να είναι το μικρότερο δυνατό.

Από κει και πέρα, το θέμα είναι ποιος θα κάτσει στον πάγκο για τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Με την ομάδα να είναι στους -11 από την κορυφή, λύσεις τεχνικών που δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα ισούνται με ολική καταστροφή αφού πλέον ο χρόνος πιέζει και μάλιστα αφόρητα το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Συνεπώς, η λύση που θα δοθεί θα έχει να κάνει με γνώστη της κυπριακής πραγματικότητας και δη της φετινής ομάδας του ΑΠΟΕΛ.

Επί τούτου από την προηγούμενη εβδομάδα σας αποκαλύψαμε ότι οι βολιδοσκοπήσεις με τον Χρύση Μιχαήλ ξεκίνησαν (δες εδώ) από την περασμένη εβδομάδα και μάλιστα η διοίκηση της Καρμιώτισσας δεν θα σταθεί εμπόδιο σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Από κει και πέρα, η υποψηφιότητα του Πουρσαϊτίδη ποτέ δεν έφυγε από το τραπέζι αφού ο πρώην άσος της ομάδας έχει αρκετούς εντός της ομάδας που στηρίζουν την επιλογή του, ενώ και μεγάλη μερίδα του κόσμου συναινεί στο ενδεχόμενο ν’ αναλάβει τον πάγκο και να δώσει στον ΑΠΟΕΛ μια διαφορετική ταυτότητα.

Αμφότεροι, Χρύσης και Πουρσαϊτίδης έχουν δείξει στις ομάδες που εργάστηκαν ότι διαθέτουν το αντικείμενο και ενδεχομένως να τους αξίζει μια ευκαιρία να λάβουν το πηδάλιο ενός υπερωκεάνιου όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ. Πόσο μάλλον δε, όταν πρόκειται για δύο σημαντικές φιγούρες στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, έχοντας άμεση σύνδεση με τις μεγάλες επιτυχίες στις αρχές του 21ου αιώνα.

Από κει και πέρα, οι πληροφορίες για τις συζητήσεις με τον Λέβι, έτσι όπως τις δημοσιεύσαμε το βράδυ της Κυριακής (δες εδώ), δύσκολα μπορεί ν’ αγνοηθούν αφού πηγάζουν μέσα από πληροφορίες ατόμων που έχουν ερωτηθεί κατά πόσο είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν με τον Λεβι στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Όπως και να έχει, πρόκειται για τεχνικό που γνωρίζει πολύ καλά το κυπριακό ποδόσφαιρο δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής ενώ στην ομάδα ήδη υπάρχουν δύο συμπατριώτες του, δείγμα ότι η Ισραηλινή αγορά είναι πια οικεία για τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ. Εάν ή όχι, θα καταλήξουν στον Ισραηλινό αυτό θα το μάθουμε τις επόμενες ημέρες.

Το ερωτηματικό έχει να κάνει κυρίως με τις πιθανότητες να μην καταλήξουν σε συμφωνία με έναν εκ των τριών και να πάνε σε μια άλλη επιλογή, επίσης γνωστή για το κυπριακό κοινό, το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμη βγει προς τα έξω.

Μπορεί επίσης το ερωτηματικό  να ισχύσει και για την περίπτωση του Μοράις. Ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα κάτσει στον πάγκο για τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ στο κύπελλο, δημιουργώντας έτσι την μέγα απορία κατά πόσο έφτασε η ώρα ν’ αναλάβει τελικώς ο ίδιος,  το τιμόνι της ομάδας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση