ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Τα βρήκαν με Μακέντα - περιμένουν τους τούρκους

Μέχρι το Σαββατοκυρίακο ξεκαθαρίζει η περίπτωση του Ιταλού στον οποίο προτάθηκε πεντάμηνο συμβόλαιο

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο στην περίπτωση του Αντόνιο Τομανέ, οι «γαλαζοκίτρινοι» προχωρούν αποφασιστικά για την απόκτηση του γνωστού στους Κύπριους ποδοσφαιρόφιλους, Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος ανήκει στην Ανκαραγκουτσού.

Πληροφορίες μας φέρνουν τον ΑΠΟΕΛ να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 31χρονο επιθετικό για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν που διανύουμε.

Ο Ιταλός επιθετικός ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του προκειμένου να συμφωνήσουν στην διακοπή της συνεργασίας τους κοινή συναινέσει κάτι που είναι εφικτό με τα σημερινά δεδομένα.

Τα τουρκικά ΜΜΕ

Πάντως, σε αντίθεση με την πολύ πιο περίπλοκη περίπτωση του Τομανέ (δες εδώ), το θέμα του Φεντερίκο Μακέντα δείχνει να είναι αρκετά πιο απλό, αφού τόσο ο ξένος επιθετικός όσο και η διοίκηση της Άνκαραγκουτσού επιθυμούν την λύση της συνεργασίας τους.

Γι’ αυτό και τα τούρκικα ΜΜΕ στα ρεπορτάζ τους για το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ, αναφέρονται σε πολύ καλές πιθανότητες για να γίνει αυτή η μεταγραφή.

Ξεκαθαρίζει πολύ σύντομα

Σε μια άλλη σημαντική παράμετρο της προσπάθειας για απόκτηση ενός έτοιμου και ικανού φορ από τον ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η αρνητική εξέλιξη του θέματος Τομανέ που κράτησε για αρκετές εβδομάδες, αναγκάζει τους «γαλαζοκίτρινους» να θέτουν στην περίπτωση του Μακέντα πολύ πιο στενά χρονοδιαγράμματα.

Δρομολογήθηκαν σήμερα το πρωί σημαντικές εξελίξεις και μέχρι το Σαββατοκυρίακο αναμένεται η (θετική) κατάληξη του θέματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση