ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Νέα αρνητική εξέλιξη με Τομανέ

Η διοίκηση της Σάμσουνσπορ ζήτησε από τον Πορτογάλο φορ πέραν των 200 χιλιάδων για τον αφήσει ελεύθερο

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Επικοινωνήσαμε με σοβαρή πηγή στον ΑΠΟΕΛ και πήραμε σημαντικές πληροφορίες που αφορούν τις προσπάθειες ενίσχυσης με σέντερ φορ αλλά και με ένα επιτελικό μέσο.

Μεγάλη προτεραιότητα παραμένει η προσθήκη ενός ετοιμοπόλεμου φορ που θα μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά με την ποιότητα του και την ευχέρεια του στο σκοράρισμα.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει λύσεις με όσο το δυνατόν μικρότερο ρίσκο, όπως ο Μπεν, η πρώτη χειμερινή προσθήκη, για τον οποίο ο Σέρβος τεχνικός είναι σίγουρος για την ικανότητα του να δώσει πολύτιμες βοήθειες.

Ο Αντόνιο Τομανέ ήταν η πρώτη επιλογή ωστόσο σε μια νέα χθεσινή εξέλιξη, οι πιθανότητες να φορέσει τα γαλαζοκίτρινα, μειώθηκαν στο ελάχιστο, σχεδόν εκμηδενίστηκαν.

Ο 30χρονος φορ, ο οποίος είχε συμφωνήσει προφορικά με τον ΑΠΟΕΛ για συμβόλαιο 18 μηνών, αύξησε το ποσό που δίνει στην Σάμσουνσπορ για να συναινέσει στην αποδέσμευση του.

Οι τούρκοι αρνήθηκαν απαιτώντας ένα ακόμα μεγαλύτερο ποσό που ξεπερνά συνολικά τις 220 χιλιάδες, εξέλιξη που μειώνει στο ελάχιστο τις όποιες πιθανότητες για την μεταγραφή του Τομανέ στον ΑΠΟΕΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση