ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Στο μικροσκόπιο του Μιλόγεβιτς

Ο Σέρβος θα αξιολογήσει όσους απαρτίζουν το τεχνικό τιμ και θα καθορίσει τον ρόλο του καθενός

Στην Κύπρο αναμένεται σήμερα το απόγευμα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ο οποίος επιλέχθηκε από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για να αποτελέσει το νέο «αφεντικό» της ομάδας μετά την αποχώρηση του Σωφρόνη Αυγουστή.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των «γαλαζοκιτρίνων», ο Σέρβος προπονητής θα πλαισιώνεται από τρεις συνεργάτες του. Πρόκειται για τους Nebojša Milošević, Bojan Ofenbeher και Ivan Vucetic.

Ο 52χρονος κόουτς με το που θα έρθει στο νησί μας θα αξιολογήσει όλους όσοι απαρτίζουν το υφιστάμενο τεχνικό τιμ και θα αποφασίσει με ποιους θα πορευτεί. Ο Σέρβος θα καθορίσει τον ρόλο που θα έχει ο καθένας και αν κρίνει ότι κάποιος πρέπει να αποχωρήσει τότε η διοίκηση θα κάνει πράξει την επιθυμία του.

Γίνεται αντιληπτό ότι ο νέος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ θα έχει τον απόλυτο έλεγχο στο ποδοσφαιρικό τμήμα και μόνο ο ίδιος θα έχει λόγο για το ποιοι θα τον πλαισιώνουν και τι αρμοδιότητες θα έχουν. Η διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων» γνώριζε εκ των προτέρων τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει ο Σέρβος και τη φιλοσοφία του και είναι έτοιμη να στηρίξει κάθε του απόφαση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση