ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Στη Νιγηρία για μεταγραφικούς στόχους ο Δημοσθένους

Στο εξωτερικό ο σκάουτερ της ομάδας

24sports team

info@24sports.com.cy

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ (δες ΕΔΩ) το ΑΠΟΕΛ προγραμμάτισε ταξίδι για τον Γιάννο Δημοσθένους σε Ευρώπη και Αφρική με σκοπό την ανεύρεση και αξιολόγηση ποδοσφαιριστών. Ο σκάουτερ των «γαλαζοκιτρίνων» βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα έχει ως πρώτο του προορισμό το Λάγος της Νιγηρίας.

Ο Δημοσθένους αυτή την ώρα βρίσκεται στη Νιγηρία και θα παρευρεθεί σε διάφορα ποδοσφαιρικά camp που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα στην Αφρικανική χώρα και μάλιστα εκεί βρίσκονται αρκετοί νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ στη Νιγηρία, βρίσκονται στην αφρικανική χώρα πολλοί σκάουτερ από όλο τον κόσμο και ενόψει του Κόπα Άφρικα.

Πάντως το ταξίδι του Δημοσθένους δεν αναμένεται να σταματήσει στην Αφρική, αλλά θα συνεχιστεί και σε ευρωπαϊκές χώρες με σκοπό να εντοπίσει ποδοσφαιριστές που έχουν όλα τα εχέγγυα για να αγωνιστούν στο ΑΠΟΕΛ.

Ήδη έχουν εντοπιστεί συγκεκριμένοι στόχοι τους οποίους ο Γιάννος Δημοσθένους θα παρακολουθήσει από κοντά προκειμένου να αποκτήσει μια όσο πιο ολοκληρωμένη εικόνα μπορεί. Ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τον κατάλογο Β'.

Θυμίζουμε επίσης πως στον «Αρχάγγελο» προπονείται με τους «γαλαζοκίτρινους» και ο 22χρόνος Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός, Τζέφερσον Σόουζα οποίος αναμένεται πως θα ενταχθεί επίσημα στην ομάδα τον Ιανουάριο.

Περιπτώσεις όπως αυτή του Ζέφτε Βιτάλ και του Τζέφερσον σίγουρα ενδιαφέρουν το ΑΠΟΕΛ, με τον Γιάννο Δημοσθένους να έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει από κοντά και άλλες τέτοιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Μόνος του

Μόνος του

Δεν δέχτηκε ερώτηση για το μέλλον του ο Πορτογάλος
 |  HOT SPOT