ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Στάση Μπακού για ανανέωση…βίζας(pics)

Μόνο με καλό αποτέλεσμα μένουν ζωντανοί οι «γαλαζοκίτρινοι»

Θέλεις και βίζα και απ΄όλα για να ταξιδέψεις από την Κύπρο στο Μπακού, όμως για τον ΑΠΟΕΛ το δεύτερο φετινό του ταξίδι εκεί έχει και χαρακτήρα εξετάσεων για την ανανέωση των…ταξιδιωτικών του εγγράφων.

Στις 13:00 θα παίξουν και οι Κ19 του ΑΠΟΕΛ αγώνα για το UEFA Youth League με την Καμπάλα, στον επαναληπτικό του 1-1.

Όπως στρώνεις κοιμάσαι στην Ευρώπη, που τα λάθη πολύ πιο δύσκολα συγχωρούνται, και έτσι οι πρωταθλητές μας θα επιχειρήσουν στο «Τοφίκ Μπαχράμοφ» να ισιώσουν τη στραβή του εντός έδρας αγώνα τους με την Ντουντελάντζ. Ήταν η απαρχή πολλών κακών εκείνος ο αγώνας, αφού κανείς μπορεί να ισχυριστεί πως εμφάνιση επιπέδου ΑΠΟΕΛ έκτοτε δεν ξαναείδαμε. Ίσως η επίσκεψη στο Μπακού, είναι και πάλι μια καλή ευκαιρία να ξαναβρεί η ομάδα του Ντολ την αυτοπεποίθηση και το ρυθμό της.

Όσοι πήγαν μαζί με την αποστολή είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν, με τον Τόμας Ντε Βινσέντι ως γνωστό να μένει στην Κύπρο μαζί με τους εκτός λίστας Χάνι, Βιντιγκάλ και Σιέλη.

Από άποψη κόσμου, λιγότεροι από 100 φίλοι της ομάδας θα βρεθούν στο γήπεδο και θα έχουν απέναντι 31000 Αζέρους που εξάντλησαν τα εισιτήρια που τους αναλογούσαν. Δεν ξέχασαν το χουνέρι που τους έκανε προ διμήνου ο ΑΠΟΕΛ, θα έχουν και από μια σημαία στο χέρι ο καθένας. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή. Οι πρωταθλητές μας καλούνται να μην μασήσουν για να φτάσουν στο ζητούμενο.

Στις 13:00 θα παίξουν και οι Κ19 του ΑΠΟΕΛ αγώνα για το UEFA Youth League με την Καμπάλα, στον επαναληπτικό του 1-1. Μετά το τέλος της δικής τους προσπάθειας, θα ταξιδέψουν για Μπακού και θα είναι κανονικά δίπλα στους «μεγάλους».

Προϊστορία ΑΠΟΕΛ με ομάδες του Αζερμπαϊτζάν

Κύπελλο Κυπελλούχων

10/8/95 ΑΠΟΕΛ-ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ 3-0.

24/8/95. ΝΕΦΤΣΙ -ΑΠΟΕΛ 0-0

Europa League

23/8/12. ΝΕΦΤΣΙ-ΑΠΟΕΛ. 1-1

30/8/12 ΑΠΟΕΛ-ΝΕΦΤΣΙ 1-3

Champions League

6/8/19 ΑΠΟΕΛ-ΚΑΡΑΜΠΑΧ 1-2

13/8/18 ΚΑΡΑΜΠΑΧ-ΑΠΟΕΛ 0-2

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X