ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ σε Ομόνοια: «Άλλο Μπιλμπάο άλλο Πλάτρες»

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση προς την Ομόνοια για τα όσα ανέφερε η διοίκηση του τριφυλιού σε προηγούμενη της ανακοίνωση σε σχέση με τα τηλεοπτικά.

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση προς την Ομόνοια για τα όσα ανέφερε η διοίκηση του τριφυλιού σε προηγούμενη της ανακοίνωση σε σχέση με τα τηλεοπτικά. Μεταξύ άλλω χαρακτηρίζει αστείους τους χαρακτηρισμούς "οι περισσότεροι κάτοχοι διαρκείας του ΑΠΟΕΛ βλέπουν από την τηλεόραση" ενώ αναφέρει ότι η παροιμία "οποίος έχει μύγα, μυγιάζεται" ταιριάζει στην Ομόνοια.

Αναλυτικά:

Το "οποίος έχει μύγα, μυγιάζεται" είναι όντως μια σοφή παροιμία. Μια παροιμία που στη συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί την απόλυτη αποτύπωση της ανάγκης της Ομόνοιας να βγάλει ανακοίνωση σε ότι αφορά στη συζήτηση που γίνεται μέσω δημοσιευμάτων για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας μας. Παίρνοντας μάλιστα ως αφορμή, ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ που δεν έχει καμία αναφορά στο όνομα της.

Αφού λοιπόν η Ομόνοια αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην ομάδα μας να της απαντήσουμε ως εξής. Ο ΑΠΟΕΛ δεν παίζει το συνήγορο καμίας τηλεοπτικής πλατφόρμας και δεν έχει καμία ευθύνη, αν η διαπραγματευτική ισχύς της σε ότι αφορά στα τηλεοπτικά δικαιώματα έχει φθαρεί σε σχέση με την τηλεοπτική αξία που είχε στο παρελθόν. Επίσης, είναι ορθότερο η Ομόνοια να ασχοληθεί με τα του οίκου της και για το γεγονός ότι πέρσι παρουσίασε μείωση 40% στα εισιτήρια της, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, ενώ ο ΑΠΟΕΛ κινήθηκε στα ίδια επίπεδα και έχει σταθερούς αριθμούς, την τελευταία πενταετία. Η λαϊκίστικη προσέγγιση ότι "οι περισσότεροι κάτοχοι διαρκείας του ΑΠΟΕΛ βλέπουν από την τηλεόραση" πραγματικά προκαλεί γέλιο. Ειδικά όταν προέρχεται από επίσημη αναφορά της Ομόνοιας. Η διοίκηση της οποίας προσπαθεί να πείσει τους οπαδούς της, να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας και αυτοί ούτε καν ανταποκρίνονται. Βεβαίως η συγκεκριμένη αναφορά μπορεί να θεωρηθεί και ως χαριτολόγημα αν εννοεί ότι οι περισσότεροι κάτοχοι διαρκείας βλέπουν τους αγώνες του ΑΠΟΕΛ όταν αγωνίζεται στο εξωτερικό από τον καναπέ. Είναι αντιλαμβάνεστε δύσκολο 7,500 άνθρωποι να ταξιδεύουν συνεχώς στο εξωτερικό. Έχει διαφορά το Μπιλμπάο από τις συμπαθέστατες Πλάτρες.

Ξέρουμε ότι είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό για την Ομόνοια, να βλέπει τον "αιώνιο" αντίπαλο να φθάνει για 7η φορά σε ευρωπαϊκό όμιλο ενώ η 2η ομάδα σε εγχώριους τίτλους, απλά να τους ονειρεύεται, όμως αυτό δεν είναι δική μας ευθύνη.

Εμείς ούτε προκαταβολές ζητάμε δυο χρόνια προηγουμένως ούτε μας έχει κανείς ζητήσει, εγγυήσεις βιωσιμότητας.

Η αναφορά της σε "νηπιακού επιπέδου αντιπαράθεση" είναι αστεία. Η διοίκηση της Ομόνοιας εκδίδει ανακοίνωση της οποίας το περιεχόμενο στηρίζεται όπως η ίδια αναφέρει, σε "φήμες" και ζητά από τον φίλαθλο κόσμο της Κύπρου να την πάρει στα σοβαρά.

Τα προβλήματα της Ομόνοιας και η αντιπαράθεση της με τηλεοπτική πλατφόρμα δεν είναι δικό μας θέμα.

Όσο για την ευαισθησία της περί διασπάθισης δημοσίου χρήματος, καλύτερα να μην ανοίξουμε αυτό το κεφάλαιο γιατί ολόκληρη η οικονομία της Κύπρου έχει υποφέρει από τις σκιερές χορηγικές συμφωνίες που είχαν προκύψει πριν κάποια χρόνια προς όφελος συγκεκριμένης ποδοσφαιρικής ομάδας.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Μόλις 400…

Μόλις 400…

Απογοητευτική η προπώληση των εισιτηρίων για το αυριανό ματς με την Πάφο
 |  HOT SPOT