ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τζιωνής για τα τηλεοπτικά: «Θα αντιδράσουμε με τρόπο που θα κάνει θόρυβο»

Τι είπε στον ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος της Ομόνοιας για τα τηλεοπτικά

Τα όσα ακούγονται για τα συμβόλαια που δίνονται για τα τηλεπτικά δικαιώματα κάποιων ομάδων σχολίασε στους 95.0 και την εκπομπή Pressing ο πρόεδρος της Ομόνοιας Αντώνης Τζιωνής. 

Όπως ξεκαθάρισε, όταν επιβεβαιωθούν τα όσα λέγονται, η Ομόνοια θα αντιδράσει και μάλιστα με τρόπο που θα κάνει θόρυβο.

Αναλυτικά:

«Έχουμε κάνει μια συμφωνία με την Primetel, στα πλαίσια της προηγούμενης που είχαμε. Να ζητήσουμε προσφορές και να τη δώσουμε στην Primetel την ψηλότερη για να δούμε αν θα την ισοφαρίσει. Είχε δικαίωμα πρώτης επιλογής. Αυτά που ακούμε τις τελευταίες ώρες, πρέπει πρώτα να τα επιβεβαιώσουμε. Αν αυτό γίνει, σίγουρα θα πρέπει να τοποθετηθούμε. Υπάρχουν και νομικά ζητήματα. Οι οπαδοί της Ομόνοιας σίγουρα δεν είναι ικανοποιημένοι με τον τρόπο που το ημικρατικό κανάλι χειρίζεται άλλες ομάδες σε σχέση με το πώς μας χειρίστηκε εμάς. Μπορεί τα πράγματα να πάρουν άλλη τροπή».

Για τρόπο αντίδρασης: «Αν υπογραφούν τέτοια συμβόλαια, πρέπει κάποιοι να τα δικαιολογήσουν. Πρέπει να τεκμηριώσουν. Δε μιλάμε για ιδιωτικό οργανισμό, αλλά ημικρατικό. Στην Ομόνοια προφασιζόταν διάφορα για να μην τηρηθεί η συμφωνία και τώρα να δώσει τέτοια συμβόλαια. Να είστε σίγουροι πως αν ισχύουν όλα αυτά, θα τοποθετηθούμε με τρόπο που θα κάνει θόρυβο. Δε θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Εμάς μας ενδιαφέρει η διαφάνεια και θα επιδιώξουμε να την έχουμε».

Για τη λογική στην αξία των συμβολαίων: «Έχω την εντύπωση πως η αξία ενός συμβολαίου δεν εξαρτάται από τη μακροχρόνια σχέση, ούτε από τις διακρίσεις στα πρωταθλήματα, ούτε από την Ευρώπη. Ο πάροχος μετράει την τηλεθέαση που του προσφέρεις και δίνει την ανάλογη ανταπόδοση. Αν σου δώσει ένα μπόνους για πρωταθλήματα ή ευρωπαϊκές συμμετοχές είναι άλλο. Το βασικό συμβόλαιο έχει να κάνει με την ανταπόδοση. Νομίζω ζούμε στην Κύπρο και ο καθένας μπορεί να ξέρει ποιος ανταποδίδει τα περισσότερα στον τομέα τηλεθέαση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ειδική αναφορά σε Χάμπο

Ειδική αναφορά σε Χάμπο

Ο Έλληνας τεχνικός ήταν στον πάγκο όταν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του και πλέον μετρά 100 συμεμτοχές
 |  HOT SPOT
41 μέρες

41 μέρες

Σε λίγους μήνες δεν θα τον θυμάται κανείς
 |  HOT SPOT