ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ραντεβού με την ιστορία

Ακόμη μια φορά αυτός ο τίτλος, ακόμη μια φορά η κλισέ έκφραση αλλά οι «Γαλαζοκίτρινοι» έχουν και πάλι ραντεβού

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Τσικνοπέμπτη λοιπόν και το ΑΠΟΕΛ για ακόμη μια φορά έχει ραντεβού με την ιστορία. Μια έκφραση την οποία οι «Γαλαζοκίτρινοι» μας ανάγκασαν να χρησιμοποιήσουμε πολλές φορές τα τελευταία χρόνια ως τίτλο. Αυτή τη φορά αντίπαλος είναι η Βασιλεία και ο στόχος δεν είναι άλλος απ’ τη νίκη και το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές (από αυτούς που έχουν το δικαίωμα να αγωνίζονται στην Ευρώπη), μιας και ο Σάβιτς είναι εκτός με κάρτες, ο Εφραίμ δεν είναι στο 100% και ο Σόουζα έχει πρόβλημα που αποκόμισε απ’ το παιχνίδι με την Ανόρθωση.

Από εκεί και πέρα όλοι οι άλλοι είναι στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη (ο οποίος δεν θα βρίσκεται στον πάγκο ένεκα τιμωρίας). Κλειδί στο παιχνίδι είναι η συγκέντρωση στα αμυντικά καθήκοντα, καθώς η Βασιλεία είναι επικίνδυνη μπροστά και ειδικά όταν βρει χώρους, και φυσικά το καθαρό μυαλό στην επίθεση.

Στα τις ενδεκάδας δύσκολα θα δούμε πέραν των δυο-τριων αλλαγών σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα, μιας και το ΑΠΟΕΛ πήρε θετικό πρόσημο σε όλους τους τομείς. Οι δυο αλλαγές θα αφορούν τον Σάβιτς που θα μείνει εκτός και τη θέση του θα πάρει ο Ιωάννου, ενώ και ο Γέφτοβιτς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο Τάμαρι θα πάρει φανέλα βασικού. Από εκεί και πέρα υπάρχει μια πιθανότητα να δούμε τον Χαλένιους βασικό.

Σημαντικό ρόλο πάντως θα παίξει και ο κόσμος ο οποίος έχει στην πραγματικότητα την δυνατότητα να σπρώξει την ομάδα στη νίκη, κάτι που έκανε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Αν δούμε μια καλή παρουσία απ’ την ομάδα και έχει δίπλα του τον κόσμο, τότε το ΑΠΟΕΛ μπορεί.

Έτσι η ώρα 22:00 απόψε το ΑΠΟΕΛ έχει ραντεβού με την ιστορία, για άλλη μια υπέρβαση, για άλλη χρυσή σελίδα…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X