ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ψάχνουν τον… επόμενο

Ανάμεσα στους διοικούντες του ΑΠΟΕΛ κυριαρχεί η άποψη για νέες αλλαγές

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Ο κατήφορος του ΑΠΟΕΛ δείχνει να μην έχει… τέλος και η διοίκηση της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο» είναι υποχρεωμένη από τα αποτελέσματα και την πολύ προβληματική εικόνα της ομάδας, να «τραβήξει χειρόφρενο» και να πάρει το τιμόνι του «γαλαζοκίτρινου» οχήματος, πριν καταστραφεί ολοσχερώς από τα συνεχόμενα χτυπήματα.

Κυριαρχεί η άποψη για αλλαγή του προπονητή

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του, συζήτησαν την διαμορφωθείσα κατάσταση. Κυριάρχησε η άποψη ότι επιβάλλεται πλέον η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία αφού διαφορετικά δεν φαίνεται να υπάρχει καμία προοπτική… επανεκκίνησης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αδυνατεί να βρει τις λύσεις στα πολλά αγωνιστικά ζητήματα, την αναποτελεσματικότητα, την αδυναμία δημιουργίας ευκαιριών και τα σοβαρά αμυντικά λάθη, με αποτέλεσμα να χάσει την εμπιστοσύνη που οι διοικούντες του είχαν. Τόσο κακό απολογισμό ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε ξανά στη νεότερη ιστορία του!

Όλα αυτά μας οδηγούν στην εκτίμηση ότι αυτή την φορά δεν θα ανανεωθεί η εμπιστοσύνη της διοίκησης προς τον Ελλαδίτη τεχνικό.

Ισοπεδωτική κριτική από τον κόσμο προς την διοίκηση

Θα πρέπει να σημειώσουμε και την συνεχώς διογκούμενη κατακραυγή του «γαλαζοκίτρινου» κόσμου προς την διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη και ειδικότερα του διοικητικού μοντέλου, το οποίο έχει παταγωδώς αποτύχει. Η κριτική από μεγάλη μια πολύ μεγάλη μερίδα του ΑΠΟΕΛίστικου κόσμου είναι ισοπεδωτική για τον πρόεδρο και τους συνεργάτες του.

Είχαμε γράψει ότι βολιδοσκοπήθηκαν οι προθέσεις του Χρύση Μιχαήλ. Ωστόσο νεότερες πληροφορίες μας φέρνουν τους διοικούντες του ΑΠΟΕΛ να εξετάζουν περιπτώσεις ξένων προπονητών.

Ο Λέβι και οι άλλοι

Μετά τον χθεσινό αγώνα γράψαμε ότι προτάθηκε ο Ισραηλινός Ρόνι Λέβι, ο οποίος εργάστηκε στο νησί μας (Ανόρθωση) και τον ενδιαφέρει η επιστροφή του στο νησί μας.

Μάθαμε ότι προτάθηκαν ήδη από πολλούς μάνατζερ αρκετοί ξένοι προπονητές, ανάμεσα τους ένας πολύ γνωστός μας Ολλανδός και δύο Γερμανοί, επίσης γνωστοί στους Κύπριους φιλάθλους.

Μαζί με τους συνεργάτες του

Κλείνουμε επαναλαμβάνοντας την εκτίμηση μας ότι θα υπάρξει, ίσως και σήμερα, αλλαγή του προπονητή και αρκετών συνεργατών του (ο βοηθός Μπλένταρ Κόλαϊ, ο γυμναστής Νικόλαος Γιάγκου, ο Λούκας Χατζηλούκας και ο Άριστος Αριστοκλέους).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Γιώργος Παττίχης

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Τελικά… συνδυασμός

Τελικά… συνδυασμός

Έτοιμος ο Θεόδωρος Κυριακίδης για να ανακοινώσει το πλάνο και τους συνεργάτες του
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ