ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Πόνεσαν πολλά μάτια

Ανούσιο και νωθρό το ΑΠΟΕΛ πλήρωσε με το χειρότερο νόμισμα

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Το ΑΠΟΕΛ έχασε δίκαια απ’ τον Ολυμπιακό με 2-0 προσθέτοντας μια πολύ κακή εμφάνιση στη φετινή χρονιά. Οι «Γαλαζοκίτρινοι» πέταξαν ένα ημίχρονο στα σκουπίδια και παρά την όποια προσπάθεια αντίδρασης στο δεύτερο (που δεν την λες και ουσιαστική) δεν κατάφερε τίποτα.

Πολλές φορές στη φετινή χρονιά ακούσαμε από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ να λένε «πονέσανε τα μάτια μας» και δεν είχαν άδικο, όμως τα αποτελέσματα έρχονταν και αυτή ήταν η καλύτερη απάντηση του Τόμας Ντολ.

Σήμερα για ακόμη μια φορά το ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε πολύ κακό και την πλήρωσε. Οι «Γαλαζοκίτρινοι» ήταν νοχελικοί στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς φαντασία και σε καμιά περίπτωση δεν μπορούσαν να γίνουν επικύνδινοι. Τρεις τελικές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό τα λέει όλα από μόνο του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ντολ αποφάσισε να αλλάξει σχηματισμό. Επέστρεψε στην τετράδα, και στα πρώτα δέκα λεπτά το ΑΠΟΕΛ είχε τρεις τελικές. Κι όμως οι «Γαλαζοκίτρινοι» δεν είχαν συνέχεια. Ο Ολυμπιακός θωρακίστηκε πίσω και κάθε λεπτό που περνούσε μετρούσε υπέρ του. Στο φινάλε ήρθε η κόκκινη κάρτα του Μιχαήλοβιτς, το τέρμα του Κίκο και όλα τελείωσαν.

Ένα άλλο σημείο που πρέπει να έχουν πλέον στο μυαλό τους όλοι στο «Γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο είναι πως πλέον έχει χαθεί για τα καλά το όποιο πλεονέκτημα μπορεί και να είχαν με τα παιχνίδια που χρωστά. Η διαφορά απ’ την κορυφή είναι στους 9 βαθμούς και για να βρεθεί εκεί θα πρέπει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια.

Ανούσιο και νωθρό το ΑΠΟΕΛ πλήρωσε τα δικά του λάθη. Πρέπει να αλλάξουν πολλά αν οι «Γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να πετύχουν το στόχο του πρωταθλήματος, καθώς με τέτοιες εμφανίσεις δεν περιμένεις και πολλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X