ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Πλησιάζουν τα γενέθλια

Πληροφορίες για την ετήσια Συνεστίαση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών ΑΠΟΕΛ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Βετεράνοι ΑΠΟΕΛ, διοργανώνει και φέτος την Ετήσια Συνεστίαση του, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων του ΑΠΟΕΛ. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Εστιατόριο Lemon Park, (Βασίλη Μιχαηλίδη 1 /Λατσιά, νότια του ΓΣΠ).

Κατά τη διάρκεια της Συνεστίασης, το Σωματείο θα τιμήσει παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ και την ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος τη χρονική περίοδο 2018-19, για 7η συνεχόμενη χρονιά, και την πρόκριση της στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η εκδήλωση αυτή, όπως και άλλες εκδηλώσεις του Σωματείου, αποσκοπούν στην διατήρηση και ανάπτυξη των φιλικών δεσμών μεταξύ των συμποδοσφαιριστών και φίλων. Το Σωματείο προωθεί την αλληλεγγύη, αλληλοϋποστήριξη και υλική βοήθεια προς τα μέλη μας και τις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Γι’ αυτό επιδιώκουμε με διάφορους τρόπους την ενίσχυση του Ταμείου μας για υποβοήθηση στην επίτευξη των εν λόγω σκοπών.

Το εισιτήριο εισόδου είναι €25 και περιλαμβάνει το φαγητό και τα ποτά. Θα προσφερθεί πλούσιο μπουφέ και η ορχήστρα θα αποδώσει λαϊκά και ελαφρά τραγούδια.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους συμποδοσφαιριστές και φίλους μας, να δηλώσουν τη συμμετοχή τόσο των ιδίων όσο και των προσκεκλημένων τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2019. Για τις δηλώσεις αυτές μπορούν να αποταθούν στους Πέτρο Χατζηθωμά (99467397), Δημήτρη Χιώτη (99689896) και Στρατηγό Χαράλαμπο Λόττα (99607777).

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X