ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Οκτώ παιχνίδια ήταν αρκετά για τον Γκάρνερ...

Μέσα σε 8 παιχνίδια έδωσε όσα οι άλλοι δυο επιθετικοί σε 53

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Ο Τζο Γκάρνερ για ακόμη ένα παιχνίδι βρήκε δίχτυα και έδωσε σημαντικές βοήθειες στο ΑΠΟΕΛ ώστε να φθάσει στη νίκη κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Ο Άγγλος επιθετικός απ’ τη στιγμή που πήρε φανέλα βασικού εξελίσσεται σε μια σημαντική μονάδα που μπορεί να τραβήξει το κουπί στην επίθεση σε αυτό το τελευταίο κομμάτι της σεζόν και στην προσπάθεια που κάνουν οι «Γαλαζοκίτρινοι» για κατάκτηση του κυπέλλου.

Οι αριθμοί του Άγγλοι λένε πως σε 8 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχει πετύχει 5 τέρματα και έχει δώσει μια ασσίστ. Απ’ την άλλη ο Νούχιου μετρά 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με ένα τέρμα και μια ασσίστ, ενώ ο Μπεν Σαχάρ έχει 30 συμμετοχές με 4 τέρματα και χωρίς ασσίστ. Μέσα σε 8 παιχνίδια δηλαδή έδωσε όσα οι άλλοι δυο επιθετικοί σε 53.

Ασφαλώς και είναι απόλυτα ικανοποιητική μέχρι στιγμής η παρουσία του Γκάρνερ και αυτό φαίνεται στη σύγκριση με τους άλλους επιθετικούς της ομάδας. Όμως δεν είναι μόνο αυτό μιας και ο Γκάρνερ είναι επιθετικός που κάνει μπόλικη δουλειά και στον αγωνιστικό χώρο. Συνεχώς κάνει κινήσεις όταν η ομάδα του βρίσκεται στην επίθεση και έχει καλές τοποθετήσεις, ενώ και σε μορφή άμυνας τρέχει και πιέζει παντού. Επιθετικό που να πιέζει τόσο τους αντίπαλους έχει να δει το ΑΠΟΕΛ απ’ τον καιρό του Πιέρου.

Παράλληλα ο Γκάρνερ φαίνεται να έχει καλή χημεία ιδιαίτερα με τον Κλωναρίδη μιας και απ’ τα έξι τέρματα που είχε συμμετοχή ο Άγγλος, τα μισά είχαν πρωταγωνιστή και τον Βίκτωρα (δυο φορές είδαμε τον Κλωναρίδη να δίνει ασσίστ στον Γκάρνερ και μια να συμβαίνει το αντίθετο).

Γενικότερα φαίνεται πως η επιλογή Γκάρνερ βγαίνει στο ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για παίκτη που μπορούν να υπολογίζουν οι «Γαλαζοκίτρινοι» και για τη νέα σεζόν, ο οποίος μάλιστα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει αρκετά και σε μια θέση που τόσο φέτος όσο και την περσινή σεζόν το ΑΠΟΕΛ ταλαιπωρήθηκε αρκετά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση