ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Οι κακές συνήθειες

Όσο δεν τις αποβάλει το έργο είναι... δύσκολο

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του έχει μπει το ΑΠΟΕΛ ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Πάφο. Η ομάδα του Σα Πίντο έχει το μυαλό της μόνο στη νίκη, καθώς σε αντίθετη περίπτωση είναι πέρα για πέρα ορατό το σενάριο να προκύψουν εξελίξεις σε αρκετά μέτωπα.

Ο Σα Πίντο καλείται να αλλάξει τις κακές συνήθειες της ομάδας του και να παρουσιάσει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο. Είναι χαρακτηριστικό πως στους δυο τελευταίους αγώνες με Απόλλωνα και Ανόρθωση, η ομάδα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα. Την ίδια ώρα στα δυο ντέρμπι δέχθηκε την ισοφάριση στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, κάτι που δείχνει έλλειψη συγκέντρωσης, ενώ στο τελευταίο 20λεπτο η εικόνα ήταν κάκιστη.

Για τις κακές αυτές συνήθειες ευθύνη ασφαλώς φέρει η τεχνική ηγεσία της ομάδας, η οποία πρέπει να βρει τον τρόπο να τις εξαφανίσει. Η συγκέντρωση απ’ το 1ο μέχρι το 90ο επιβάλλεται, ενώ οι αλλαγές του Πορτογάλου συνήθως μπερδεύουν την ομάδα παρά να την βελτιώνουν.

Κόντρα στην Πάφο το ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να βάλει ένα διαφορετικό προσωπείο. Εικοσάλεπτα με σβηστές μηχανές και χωρίς να κάνει ούτε τα βασικά δεν επιτρέπονται, ενώ ολιγωρίες και απώλεια συγκέντρωσης απαγορεύονται. Αν κάνουν την εμφάνιση τους ξανά οι κακές συνήθειες, τότε το έργο θα είναι… δύσκολο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση