ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: «Χρυσά» συμβόλαια...τέλος!

Οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι υποχρεωμένοι να συμβιβαστούν με τη νέα τάξη πραγμάτων

Ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με τα περισσότερα έσοδα στην τελευταία δεκαετία, το οποία ήρθαν επί το πλείστον από τις ευρωπαϊκές του πορείες. Η ομάδα της Λευκωσίας έχει με διαφορά το υψηλότερο μπάτζετ στην Κύπρο και τα πιο μεγάλα συμβόλαια στους ποδοσφαιριστές.

Αυτή η «χρυσή» εποχή όμως φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος της λόγω της κρίσης που ξέσπασε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι υποχρεωμένοι να συμβιβαστούν με τη νέα τάξη πραγμάτων που δημιουργείται. Ο ΑΠΟΕΛ βλέπει ήδη τις πρώτες συνέπειες που προέκυψαν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς έχει καταγραφεί ζημιά 1.500.000 ευρώ από την αποκοπή χορηγιών.

Η αναπροσαρμογή του μπάτζετ και κατ’ επέκταση η μείωση των συμβολαίων αποτελεί μονόδρομος για όλες τις ομάδες και πόσο μάλλον για τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος διατηρεί τα ψηλότερα συμβόλαια με τους ποδοσφαιριστές.

Πρόθεση της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ είναι να βάλει γερό ψαλίδι στα έξοδα της ομάδας έτσι ώστε να μειωθεί η χασούρα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» εξέφρασαν την πρόθεση να προχωρήσουν σε πολύ γερές μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών οι οποίες θα αγγίξουν σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και το 60%.

Βέβαια, δεν είναι τόσο απλό να επιτευχθεί κάτι τέτοιο καθώς θα χρειαστεί και η συναίνεση των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δύσκολα θα δεχτούν τόσο μεγάλη μείωση και δεν αποκλείεται να «πατήσουν» νομικά πάνω στις συμβάσεις που έχουν υπογράψει.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X