ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ο Νεκτάριος με δυο ζωντανούς θρύλους

Υπήρξε συμπαίκτης και με τους δυο

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου ανέβασε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία ποζάρει μαζί με τους Γιάννο Ιωάννου και Νούνο Μοράις.

Η ανάρτηση του Αλεξάνδρου:

«Τυχερός που μοιραστήκαμε τα αποδυτήρια για τόσα χρόνια. Το 2000 συνάντησα τον Γιάννο στα αποδυτήρια του Αρχαγγέλου σαν παίκτη, το πρώτο είδωλο, η πρώτη μου προετοιμασία ήταν η δική του τελευταία. Το 2003 βοηθός του Γιοβάνοβιτς και το 2004 πανηγυρίσαμε το πρώτο μου πρωτάθλημα σαν βασικό στέλεχος της ομάδας.

Το 2008 επέστρεψα στην ομάδα και ο Νούνο είχε ήδη ξεκινήσει να γράφει τη δική του ιστορία με το Γιάννο ξανά βοηθό του Ιβάν. Κάπου εκεί ξεκίνησε να χτίζεται το ΑΠΟΕΛ που ονειρευόμασταν παρέα φυσικά με άλλους πολλούς σπουδαίους ανθρώπους, ποδοσφαιριστές και μη. Η ιστορία γράφτηκε και συνεχίζει να γράφεται από τη νέα γενιά, αλλά την ίδια ΑΠΟΕΛίστικη περηφάνια…».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τυχερός που μοιραστήκαμε τα αποδυτήρια για τόσα χρόνια. Το 2000 συνάντησα τον Γιάννο στα αποδυτήρια του Αρχαγγέλου σαν παίκτη, το πρώτο είδωλο, η πρώτη μου προετοιμασία ήταν η δική του τελευταία. Το 2003 βοηθός του Γιοβάνοβιτς και το 2004 πανηγυρίσαμε το πρώτο μου πρωτάθλημα σαν βασικό στέλεχος της ομάδας. Το 2008 επέστρεψα στην ομάδα και ο Νούνο είχε ήδη ξεκινήσει να γράφει τη δική του ιστορία με το Γιάννο ξανά βοηθό του Ιβάν. Κάπου εκεί ξεκίνησε να χτίζεται το ΑΠΟΕΛ που ονειρευόμασταν παρέα φυσικά με άλλους πολλούς σπουδαίους ανθρώπους, ποδοσφαιριστές και μη. Η ιστορία γράφτηκε και συνεχίζει να γράφεται απο τη νέα γενιά, αλλά την ίδια ΑΠΟΕΛίστικη περηφάνια... #apoel #pride #history #success #dream #keepdreaming #apoelmuseum #captain #moments

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nectarios Alexandrou (@necalex119) στις

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X