ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Κανένας σίγουρος...

Τα δεδομένα για όλους τους παίκτες της αμυντικής γραμμής

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@24sports.com.cy

Σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας αναφερθήκαμε με λεπτομέρειες στο πλάνα του προπονητή του ΑΠΟΕΛ Μαρίνου Ουζουνίδη, για… εκκαθάριση του δυναμικού σε μεγάλο ποσοστό και ριζικές αλλαγές και στις τρεις γραμμές. Ο Ελλαδίτης τεχνικός προχωρεί σε ουσιαστικές διαφοροποιήσεις, αρχίζοντας από την άμυνα. Ας δούμε αναλυτικά πως είναι σήμερα (28/5) τα δεδομένα.

Από εβδομάδας του Μερκή

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ συναντήθηκε με τον Γιώργο Μερκή την Τετάρτη (27/5) απόγευμα, αλλά δεν προέκυψε συμφωνία. Στις αρχές της άλλης εβδομάδας θα γίνει μια νέα συνάντηση στην οποία αναμένεται πως θα ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον του διεθνή αμυντικού στον «Αρχάγγελο».

Οι πιθανότητες συμφωνίας για ένα νέο συμβόλαιο μέχρι το Καλοκαίρι του 2021 φαίνεται πως είναι μοιρασμένες παρά το ότι ο ποδοσφαιριστής υπήρξε πολύ συγκαταβατικός στην χθεσινή συνάντηση. Όλα λοιπόν τα ενδεχόμενα είναι «ανοιχτά».

Πιθανότερο να φύγει ο Βούρος

Όσον αφορά στην περίπτωση του Πραξιτέλη Βούρου, με βάση τα σημερινά δεδομένα, πολύ περισσότερες είναι οι πιθανότητες να μην συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ και ο κύριος λόγος δεν είναι το προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αλλά το οικονομικό και η επιθυμία του Ελλαδίτη αμυντικού να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Το μέλος του τεχνικού τιμ του ΟΦΗ Περικλής Παπαπαναγή (πρώην συνεργάτης του Σωφρόνη Αυγουστή), σε δηλώσεις του στον «Sports 1» της Λεμεσού, παραδέχτηκε το ενδιαφέρον της Κρητικής ομάδας για τον 25χρονο αμυντικό: «Ο Βούρος είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Έχουμε κάνει κρούση και σε κάποιους άλλους παίκτες».

Όλα πιθανά με Σάβιτς

Μπορεί ο Σάβιτς να έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια, ωστόσο γίνονται προσπάθειες για να λυθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές αφού ο Σέρβος έχει ένα από τα ψηλότερα συμβόλαια που καμία σχέση δεν έχει με το τι έδειξε στο διάστημα που βρίσκεται στον ΑΠΟΕΛ.

Η κοστολόγηση του Νικόλα

Όσον αφορά στο θέμα του Νικόλα Ιωάννου, συζητήθηκε στην προχθεσινή συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρείας, η κοστολόγηση του σε περίπτωση που προκύψει κάποια σοβαρή πρόταση παραχώρησης του.

Με νέους τερματοφύλακες

Τέλος επιμένουμε στις πληροφορίες μας ότι στον ΑΠΟΕΛ πιθανότατα θα προχωρήσουν στην εξεύρεση νέων τερματοφυλάκων για την επόμενη σεζόν. Οι πιθανότητες παραμονής των Μπέλετς – Βάτερμαν, είναι ελάχιστες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση