ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ντίντι έτοιμος για δράση

Πιθανό να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα

Στο μυαλό όλων στο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ο μεγάλος αγώνας κόντρα στην Ανόρθωση, και όλοι στον «Αρχάγγελο» έχουν σηκώσει μανίκια για το παιχνίδι. Η σημερινή προπόνηση κρίνεται καθοριστική και θα ξεκαθαρίσουν κάποιες περιπτώσεις για τις οποίες υπάρχει αμφιβολία. Μια από αυτές αφορά τον Εντονγκαλά και το κατά πόσο θα είναι έτοιμος για ενδεκάδα.

Θυμίζουμε πως ο Ντίντι είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Απόλλωνα στον οποίο πέρασε ως αλλαγή στο 56’ της αναμέτρησης. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας όμως πλέον είναι καλά και συμμετέχει στις προπονήσεις με μεγαλύτερο ερωτηματικό να αφορά τον βαθμό ετοιμότητας του.

Με δεδομένο πως Μάγκλιτσα, Κβιλιτάια και Ντε Βισνέντι δεν είναι έτοιμοι για να βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα, ενώ παροπλισμένος είναι και ο Νατέλ, η συμμετοχή του Εντογκαλά κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική.

Γενικότερα ο Ντίντι με την ταχύτητα και την διεισδυτικότητα του, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για τον Σωφρόνη Αυγουστή, με τον Κύπριο τεχνικό να περιμένει απ’ τον Κονγκολέζο μια ακόμη «υψηλή πτήση» σε ένα καθοριστικό παιχνίδι μέσα απ’ το οποίο οι «Γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να κλειδώσουν τη δεύτερη θέση και να εξασφαλίσουν μαθηματικά εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League της νέας περιόδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Συνεχίζει με Ντβάλι

ΑΠΟΕΛ: Συνεχίζει με Ντβάλι

Ο Γεωργιανός αποδέχτηκε πρόταση των γαλαζοκιτρίνων με μικρή μείωση και ανανεώθηκε η συνεργασία τους
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ