ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Νέα δεδομένα για Σιβού

Ξεκαθαρίζει σύντομα του μέσου

Ο Αμπντουλάχι Σιβού είναι παίκτης που έχει αξιολογηθεί θετικά από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά η περίπτωση του κολλούσε στο γεγονός ότι ο Νιγηριανός είχε ψηλές απαιτήσεις.

Όπως σας ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή η ιστοσελίδα μας (δες εδώ), ο Σιβού αξιώνει συμβόλαιο γύρω στις 350 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο, κάτι που στο ΑΠΟΕΛ δεν επιθυμούν να ικανοποιήσουν.

Ωστόσο, οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νιγηριανός έχει μειώσει τις απαιτήσεις του, κάτι που ανοίγει τον δρόμο για να προχωρήσει η περίπτωση σου.

Για την ώρα δεν προκύπτει συμφωνία, για να μπορούμε να μιλούμε για μεταγραφή, αλλά είναι σημαντικό ότι ο ποδοσφαιριστής έχει μειώσει τις αρχικές του απαιτήσεις, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες να γίνει η πράξη.

Επιπλέον, όπως σας ενημέρωσε από χθες βράδυ η ιστοσελίδα μας, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ξεχωρίσει και κάποιο άλλο παίκτης, τον οποίο μάλιστα έχει σε προτεραιότητα. (δες εδώ)

Συνεπώς, αν τελεσφορήσει με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή θα ναυαγήσει μια και καλή του Σιβού. Εάν όχι, τότε θα στραφούν ξανά στην περίπτωση του Νιγηριανού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X