ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Δεν «παίζει» μόνος ο Σιβού

Στην κορυφή της λίστας άλλη, πιο «αλμυρή» περίπτωση

24sports team

info@24sports.com.cy

Η περίπτωση του Αμπντουλάχι Σιβού είναι μία από αυτές που προτάθηκαν στο ΑΠΟΕΛ για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Ωστόσο, όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, o Νιγηριανός δεν είναι ο μοναδικός αμυντικός χαφ που εξετάζεται, και δεν είναι στην κορυφή της «γαλαζοκίτρινης» λίστας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ξεχωρίσει άλλο ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση. Ο «εκλεκτός» του, ωστόσο, αποτελεί μια πολύ δύσκολη περίπτωση και πιο αλμυρή απ’ τον Σιβού. Εάν οι προσπάθειες του ΑΠΟΕΛ να αποκτήσει τον εν λόγω ποδοσφαιριστή δεν καρποφορήσουν, τότε θα αρχίσει να βλέπει πιο «ζεστά» την περίπτωση του Σιβού.

Η απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στην πλευρά των «γαλαζοκιτρίνων» και αυτής του πρώην παίκτη της Μπούρσασπορ (αλλά και της Ανόρθωσης) δεν είναι χαοτική. Αντιθέτως, μπορεί να γεφυρωθεί χωρίς να χρειαστεί να γίνει μεγάλη «έκπτωση» εκ μέρους του ποδοσφαιριστή. Κι αυτό γιατί παρότι το κασέ του Σιβού ανέρχεται στις 350 χιλιάδες ευρώ, ο ΑΠΟΕΛ προτίθεται να διαθέσει ένα ποσό κοντά στις 300 χιλιάδες ευρώ για τον ανασταλτικό μέσο που θα πάρει.

Ως εκ τούτου δεν αποκλείεται να δούμε τον Σιβού στον «Αρχάγγελο» αν και όπως σημειώσαμε και πιο πριν υπάρχει και άλλη περίπτωση, πιο αλμυρή και δύσκολη…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X