ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Μένει, φεύγει, χαρίζει…

Πιο πιθανό το σενάριο μεταγραφής, όμως οι πιθανότητες παραμονής ολοένα και αυξάνονται

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Μπορεί το μυαλό όλων στο ΑΠΟΕΛ να βρίσκεται στην Καϊσάρ, όμως υπάρχουν ακόμη ανοιχτά κεφάλαια στον προγραμματισμό που απασχολούν τους ιθύνοντες. Ένα από αυτά είναι και η περίπτωση Νικόλα Ιωάννου.

Το story είναι λίγο πολύ γνωστό, με την Νότιγχαμ και την Μπρέσια όχι μόνο να ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή αλλά να καταθέτουν και επίσημη πρόταση για την απόκτηση του. Η μεν Νότιγχαμ για αγορά, η δε Μπρέσια για δανεισμό με option αγοράς. Παράλληλα είναι επίσης γνωστό πως ο ποδοσφαιριστής προτιμά Αγγλία, για αγωνιστικούς και όχι μόνο λόγους αν και εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως οι Άγγλοι αυτή τη στιγμή έχουν κλείσει τη πόρτα. Ενημέρωσαν πως η πρόταση δεν είναι στο τραπέζι αλλά σε μια μεταγραφική περίοδο όμως όλα είναι ανοιχτά και όπως έκλεισαν την πόρτα ίσως να την ανοίξουν και πάλι

Τις τελευταίες μέρες γράφτηκε και για Αρμίνια Μπιλεφελντ, με τους Γερμανούς να λένε πως ο Νικόλας έδωσε τα χέρια με την Αρμίνια και μένει η συμφωνία με το ΑΠΟΕΛ. Αυτό πάντως δεν ισχύει μιας και πρόταση για τον ποδοσφαιριστή δεν ήρθε ποτέ απ’ τη Γερμανική ομάδα.

Ένα ακόμη στοιχείο που πρέπει να προσθέσουμε στο ρεπορτάζ, είναι πως ο Νικόλας Ιωάννου σε περίπτωση μεταγραφής του θα χαρίσει ένα πολύ σημαντικό ποσό στο ΑΠΟΕΛ.

Για την ώρα πάντως συμφωνία δεν υπάρχει, μιας και δεν έχει πει το ναι το ΑΠΟΕΛ σε κάποια πρόταση. Αν όμως πρέπει να βάλουμε ποσοστά οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί η μεταγραφή (είτε σε Αγγλία, είτε σε Ιταλία - το πιο πιθανό) είναι περισσότερες από αυτές που θέλουν τον Νικόλα να παραμένει στην ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X