ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Μείωση χρέους και… επενδυτές

Οι διεργασίες από τα δυο «στρατόπεδα» κορυφώνονται

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους της νεότερης ιστορίας του, με την εκλογική Γενική Συνέλευση της 1ης Ιουνίου να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Παράλληλα η ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να μας κάνει πιο σοφούς μιας και Πρόδρομος Πετρίδης αλλά και Θεόδωρος Κυριακίδης πιθανότατα να ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Μείωση Χρέους

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση προχώρησε σε αρκετές ενέργειες το τελευταίο διάστημα ώστε να μειώσει το χρέος, το οποίο και είχε ανακοινώσει ο Γιάννης Δημητρίου στα 24 εκατομμύρια (δες εδώ). Αναμένεται πως τα 24 εκατομμύρια θα μειωθούν κατά περίπου 8.5 εκατομμύρια, κάτι το οποίο εξακριβωθεί από τα οικονομικά στοιχεία που θα δοθούν στους μετόχους ενόψει και της Γενικής Συνέλευσης.

Κεφάλαιο επενδυτές

Οι ενέργειες της διοίκησης ανοίγουν το δρόμο σε πιθανούς επενδυτές. Όπως σημειώσαμε χθες σε ρεπορτάζ μας, ο Πρόδρομος Πετρίδης ετοιμάζεται να εμπλέξει στο παιχνίδι επενδυτή. Οι επαφές είναι προχωρημένες και το νερό φαίνεται να μπήκε στο αυλάκι (δες εδώ).

Απ’ την άλλη η μείωση του χρέους δίνει την ευκαιρία στον Θεόδωρο Κυριακίδη και τους συνεργάτες του να συνεχίσουν τις επαφές για εξεύρεση επενδυτή. Έχουμε σημειώσει ξανά πως ο ίδιος θέλει να βρει τον επενδυτή που θα δώσει στην ομάδα την οικονομική ένεση και ακόμα και αν δεν τον βρει μέχρι το τέλος του μήνα θα συνεχίσει τις διεργασίες ώστε να βρεθεί ο επενδυτής και να επανέλθει (δες εδώ).

Κάπως έτσι το ΑΠΟΕΛ μπαίνει σε μια πολύ σημαντική εβδομάδα. Οι διεργασίες από τα δυο «στρατόπεδα» κορυφώνονται και ο κόσμος το ΑΠΟΕΛ αναμένει να ανοίξουν οι δυο πλευρές τα «χαρτιά» τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση