ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Ρίχνει στο παιχνίδι επενδυτή ο Πετρίδης

Οι τελευταίες πληροφορίες από τους δύο υποψήφιους

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Οι εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι του ΑΠΟΕΛ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας εδώ και αρκετό καιρό. Πρόδρομος Πετρίδης και Θεόδωρος Κυριακίδης είναι οι μπροστάρηδες των δυο «στρατοπέδων» και αναμένεται εντός της ερχόμενης εβδομάδας να ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Εδώ και καιρό οι κινήσεις του Πρόδρομου Πετρίδη έδειχναν πως θα διεκδικούσε και πάλι την εκλογή του στην προεδρία της εταιρείας. Εξάλλου ήδη ο προγραμματισμός της ομάδας τρέχει και αυτό όπως και αν το κάνουμε δείχνει προθέσεις.

Κίνηση Πρόδρομου με επενδυτή

Το νεότερο που προκύπτει είναι πως ο Πρόδρομος Πετρίδης ετοιμάζεται να εμπλέξει στο παιχνίδι και επενδυτή. Για την ώρα το όνομα του δεν είναι γνωστό, όμως οι πληροφορίες από τον στενό του κύκλο αναφέρουν πως βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία ώστε να εμπλακεί στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα αν τελικά τελεσφορήσει η προσπάθεια Πετρίδη τότε με τον ισχυρό οικονομικό παράγοντα στο πλευρό του, θεωρεί πως όχι μόνο θα κλείσει μια και καλή η όποια συζήτηση για εκλογές στην Εταιρεία, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να οδηγήσει το ΑΠΟΕΛ μακριά απ’ τα μονοπάτια που βαδίζει φέτος.

Συνεχίζει το ψάξιμο ο Κυριακίδης

Απ’ την άλλη όπως σας ενημερώσαμε προ ημερών ο Θεόδωρος Κυριακίδης έχει συμπληρώσει τον συνδυασμό του από πλευράς προσώπων και αυτό που ψάχνει είναι ένα επενδυτή (δες εδώ) ώστε να δώσει στην ομάδα την οικονομική ένεση, και παράλληλα ώθηση που χρειάζεται ενόψει συνέχειας.

Ακόμη όμως και αν δεν τον βρει άμεσα (μέχρι το τέλος του μήνα δηλαδή) θα συνεχίσει μαζί με τους συνεργάτες του τι διεργασίες, ώστε να βρεθεί ο επενδυτής και θα επανέλθει.

Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα και τις νέες εξελίξεις οδεύουμε σε μια εβδομάδα που θα είναι μάλλον καθοριστική για τα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ. Τα χαρτιά των δυο «στρατοπέδων» θα πέσουν σιγά σιγά στο τραπέζι και θα διαφανεί αν τελικά θα πάμε σε εκλογές ή όχι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση