ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Μάγκλιτσα μέχρι την τελευταία στιγμή

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Κροάτη

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ενόψει του πρώτου αγώνα κόντρα στην Τζουργκάρντεν ο οποίος θα λάβει χώρα την Τετάρτη στην Σουηδία. Οι «Γαλαζοκίτρινοι» ξέρουν πως το έργο τους δεν είναι εύκολο, όμως συνάμα υπάρχει πίστη στις ικανότητες της ομάδας.

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό ακούει στον όνομα Άντον Μάγκλιτσα, ο οποίος βρέθηκε εκτός λίστας για τους αγώνες με την Κιζιλζάρ ένεκα τραυματισμού. Ο Κροάτης επιθετικός δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει την ομάδα και γι’ αυτό στα εκείνα τα παιχνίδια πήρε τη θέση του ο επίσης ανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης Ντάνι Μπλουμ (αγωνίστηκε μερικά λεπτά στον επαναληπτικό).

Επί αυτού στα δυο παιχνίδια με τους Καζάκους ο Μάριος Ηλία ήταν ο παίκτης που πήρε θέση στην κορυφή της επίθεσης στην αρχική χωρίς ωστόσο να μπορέσει να σκοράρει παρά τις ευκαιρίες που βρήκε μπροστά του.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα περιμένει κυριολεκτικά μέχρι την τελευταία στιγμή τον Μάγκλιτσα καθώς θυμίζουμε πως αλλαγές στον κατάλογο μπορούν να γίνουν μέχρι και 24ώρες πριν απ’ τον αγώνα κάτι που πρακτικά κάνει την Τρίτη ημέρα ορόσημο για τη συμμετοχή ή όχι του Κροάτη έστω στην αποστολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Στο ΓΣΠ... αφεντικό

ΑΠΟΕΛ: Στο ΓΣΠ... αφεντικό

Τελευταία φορά που έχασαν οι «γαλαζοκίτρινοι» από την ΑΕΛ στο ΓΣΠ στο πρωτάθλημα ήταν τον Οκτώβριο του 2011
Γιάννος Ιωάννου
 |  ΑΠΟΕΛ