ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Ημέρα αποφάσεων...

Σήμερα ξεκαθαρίζει το σκηνικό για την επόμενη μέρα στον «Αρχάγγελο»

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Για ακόμη μια φορά το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε μια μεγάλη κρίση. Κανείς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από αυτό που βλέπει στο γήπεδο και η διοίκηση Πετρίδη επιβάλλεται να λάβει αποφάσεις και μάλιστα πολύ σύντομα.

Το μέλλον του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι αβέβαιο με τη διοίκηση να το έχει μεταφέρει τον προβληματισμό για τις εμφανίσεις και τις σερί αποτυχίες. Απ’ την άλλη στη ζυγαριά μπαίνει και το οικονομικό μιας και απομάκρυνση του Εβρίτη τεχνικού σημαίνει πως οι «Γαλαζοκίτρινοι» θα πρέπει να καταβάλουν ολόκληρο το ποσό για το υπόλοιπο του συμβολαίου που διατηρεί.

Για την ώρα κανείς δεν μπορεί με πει με σιγουριά τι θα συμβεί με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες. Το σημαντικότερο όμως είναι οι «Γαλαζοκίτρινοι» να λειτουργήσουν με ταχύτητα. Η διοίκηση Πετρίδη πρέπει να λάβει τις αποφάσεις τις και να τις επικοινωνήσει προς τον κόσμο της ομάδας.

Αν η απόφαση είναι στήριξη θα πρέπει να υπάρξει αυτή η ασπίδα προστασίας του Εβρίτη τεχνικού και θα πρέπει η ίδια η διοίκηση να απορροφήσει τα πυρά απ’ τον κόσμο και με τις σωστές κινήσεις να γυρίσει το κλίμα με το ερωτηματικό που υπάρχει είναι αν μπορούν να αλλάξουν κάποια πράγματα. Απ’ την άλλη αν η απόφαση είναι να απομακρυνθεί ο Εβρίτης θα πρέπει να κινηθεί με ταχύτητα η διοίκηση Πετρίδη μιας και απ’ το απόγευμα ξεκινά η προετοιμασία για το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Το μόνο σίγουρο είναι πως η αβεβαιότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή πρέπει να τελειώσει και άμεσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση