ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Η λίστα και η ενίσχυση

Έπονται ανακοινώσεις στους «γαλαζοκίτρινους»

Εξελίξεις με ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ώρες στον ΑΠΟΕΛ. Μετά τους Ντάλσιο και Κρέσπο οι «γαλαζοκίτρινοι» ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν και τις επόμενες προσθήκες τους οι οποίες είναι «τελειωμένες».

Ο λόγος είναι για τους Μούγιανιτς, Μπέλετς και Σαρφό, για τους οποίους απομένουν μόνο τα τυπικά. Οι δυο τελευταίοι παίρνουν θέση στον κατάλογο Α’ ενώ ο Μούγιανιτς θα εγγραφεί στο Β’ Κατάλογο.

Όσο αφορά τη λίστα των 15 ξένων-κοινοτικών που δικαιούνται να έχει ο ΑΠΟΕΛ στις εγχώριες διοργανώσεις, τα δεδομένα έχουν ως εξής: Αυτή τη στιγμή οι έντεκα θέσεις είναι κατειλημμένες ενώ αν προσθέσουμε και τους Σαρφό-Μπέλετς οι οποίοι δεν ανακοινώθηκαν ακόμη επίσημα, φτάνουμε στους 13. Οι έντεκα παίκτες είναι οι Σκουφέτ, Ντάλσιο, Κρέσπο, Έσελινγκ, Σαμπάλα, Σόουζα, Νταουσβίλι, Κβιλιτάια, Μάγκλιτσα, Τσεμπάκ και Εντονγκαλά.

Από τους 11 πιο πάνω ποδοσφαιριστές υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκύψει αποχώρηση ή αποχωρήσεις, έτσι ώστε να ελευθερωθούν κι άλλες θέσεις στον κατάλογο Α’ για τους ξένους κοινοτικούς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Στράβωσαν τα πάντα από την αρχή για τον ΑΠΟΕΛ και η πλέον η πρόκριση απομακρύνεται Live Score

ΑΠΟΕΛ: Στράβωσε από την αρχή...

Καλή ομάδα η Τζουργκάρντεν, «καυτή» έδρα το «Tele2Arena» όμως οι «γαλαζοκίτρινοι» θα μπορούσαν για κάτι καλύτερο
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΠΟΕΛ