Σε μια ιστορική καμπή εισέρχεται η ποδοσφαιρική εταιρεία του ΑΠΟΕΛ, καθώς η χθεσινή επίσημη ανακοίνωση για την αποχώρηση του Πρόδρομου Πετρίδη από τον προεδρικό θώκο σηματοδοτεί το τέλος μιας πολυετούς και έντονης περιόδου.
Τα ηνία του συλλόγου έχουν πλέον περάσει επίσημα στον Χάρη Φωτίου, ο οποίος αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της επόμενης μέρας. Η συζήτηση πια αφορά την επόμενη μέρα, ενώ μέσα στα πολλά ερωτήματα είναι το τι θα συμβεί με τον Φερνάντο Αλμέιδα κι αν έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο Βραζιλιάνοι.
Επί τούτου οι πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 95.0 αναφέρουν πως το επικρατέστερο σενάριο είναι να συνεχίσει την εμπλοκή του με την ομάδα ο Φερνάντο Αλμέιδα.
Απ’ την άλλη σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό για το κατά πόσο τίθεται ακόμη στο τραπέζι η πρόταση των Βραζιλιανών επενδυτών για την οποία το σωματείο της ομάδας εξέφρασε την άποψη πως πρέπει να υπάρξουν σαφείς διαφοροποιήσεις. Μια εξ αυτών και ο δανεισμός των 3,3 εκατομμυρίων ευρώ που προβλεπόταν σε πρώτη φάση.





























