ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Η «ένεση» του Σόουζα

Μια ανάσα με εγγυημένα έσοδα που έχει προεκτάσεις

Εφραίμ Γεωργίου

Ο κορωνοϊός έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και η επόμενη μέρα αναμένεται να φέρει τεράστιες αλλαγές σε όλους τους τομείς. Στο ποδόσφαιρο θα υπάρξουν σοβαρές αλλαγές οι οποίες ακουμπούν και το οικονομικό κομμάτι.

Οι ομάδες θα έχουν απώλειες στα έσοδα τους και αρκετές κινδυνεύουν με αφανισμό. Κανείς δεν μπορεί να πει τι θα συμβεί στην επόμενη μέρα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και το κεφάλαιο των οικονομικών απασχολεί όλες τις ομάδες.

Έτσι και ενώ πριν από λίγο καιρό όλοι μιλούσαν για πλήγμα στο αγωνιστικό κομμάτι όταν το ΑΠΟΕΛ παραχωρούσε τον Λούκας Σόουζα στην Changchun Yatai FC, πλέον όλοι μπορούν να πουν πως η κίνηση ήταν πέρα για πέρα σημαντική.

Σαφώς το να χάνεις παίκτη επιπέδου Σόουζα δεν είναι εύκολο και είναι πλγήμα για το αγωνιστικό κομμάτι, όμως αυτή τη στιγμή τα λεφτά απ' την μεταγραφή είναι ακόμη πιο σημαντικά.

Σε τέτοιες εποχές είναι σημαντικό να έχεις εξασφαλισμένα έσοδα και μια μεταγραφή που θα φέρει εγγυημένα στα ταμεία ένα ποσό πέραν του 1 εκατομμυρίου δεν μπορεί παρά να κρίνεται ως θετική. Είναι μια ανάσα για τους «Γαλαζοκίτρινους» οι οποίοι ας μην ξεχνάμε πως έχουν και το μεγαλύτερο payroll στην Κύπρο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X