ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Για το άλμα τίτλου

Πρώτη πιθανή επιτυχία στο γήπεδο της Λεμεσού τον φέρνει πιο κοντά στον στόχο

Το ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα στο στάδιο «Αλφαμέγα» τον Άρη, έχοντας ως μοναδικό στόχο το τρίποντο για να συνεχίσει να κρατήσει την διαφορά από την 2η θέση. 

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη στο νέο γήπεδο της Λεμεσού που θα τους φέρει στο +9 από την «ελαφρά ταξιαρχία», κάνοντας έτσι το πλέον αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κρέσπο, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Πέτροβιτς. Όσο αφορά τον Κονσταντίνοφ, η κατάσταση του θα αξιολογείται καθημερινά με τον Βούλγαρο να έχει καλές πιθανότητες για να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Σχετικά με την ενδεκάδα, είναι πολύ πιθανό να γίνουν περισσότερες από μια αλλαγές από τον Ρικάρντο Σα Πίντο. Δεδομένη είναι η επιστροφή του Πέτροβιτς στο κέντρο της άμυνας δίπλα από τον Ντβάλι. Τις δυο θέσεις στα άκρα της άμυνας διεκδικούν οι Βιτάλ, Σούσιτς και Τσεπάκ.

Δεδομένη είναι η παρουσία στον άξονα των Ντάλσιο και Βιγιαφάνιες. Αν κάνει την έκπληξη ο Κονσταντίνοφ και πάρει φανέλα βασικού τότε θα μείνει στον πάγκο ο Σαρφό. Σε διαφορετική περίπτωση, θα είναι ενδεκαδάτος ο Γκανέζος.

Στα φτερά θα διατηρηθούν οι Μαρκίνιος και Εντονγκαλά, ενώ τη θέση στην κορυφή διεκδικούν οι Δώνης και Κβιλιτάια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Μίλησε με Δώνη

Μίλησε με Δώνη

«Μιλώ συχνά με τον Γιώργο Δώνη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT