ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: «Εμπόδιο για τη μεταγραφή Ζαχίντ η ρήτρα αγοράς του»

Οι «πράσινοι» δεν δέχονται τις μέχρι στιγμής υψηλές απαιτήσεις των πρωταθλητών Κύπρου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στασιμότητα φαίνεται πως προκύπτει στην υπόθεση παραχώρησης του Γκάγιας Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με Ελλαδικό δημοσίευμα.

Όπως γράφει η «Sportime.gr», παρά το γεγονός ότι ΑΠΟΕΛ, Παναθηναϊκός και παίχτης τα βρίσκουν στον τρόπο και στα ποσά του συμβολαίο, αυτό δεν συμβαίνει με τους όρους μελλοντικής αγοράς του Νορβηγού. Οι «πράσινοι» στοχεύουν στην παραμονή του Ζαχίντ στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια, όμως η υψηλή ρήτρα που αξιώνει ο ΑΠΟΕΛ (βάσει πάντα του ρεπορτάζ) αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα ολοκλήρωσης της συμφωνίας.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

«Ο Γκαγιάς Ζαχίντ αποτελεί παίκτη που θέλει ο Παναθηναϊκός, για αυτό και κάνει θυσίες να τον αποκτήσει. Η υπόθεση δεν έχει κλείσει…

Ανταπόκριση από το Όστερμπεϊκ

Πράγματι οι υποχωρήσεις του Νορβηγού χαφ, στον οποίο πιστεύουν πολύ Νταμπίζας και Δώνης, είναι σημαντικές. Δεδομένα θέλει να έρθει στο «τριφύλλι», ωστόσο ορισμένα εμπόδια δεν έχουν ξεπεραστεί.

Αν και συμφωνία στο οικονομικό υπάρχει, υφίσταται σημαντική απόσταση στην οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Διαπραγμάτευση για το συμβόλαιο του Ζαχίντ δεν εξελίσσεται στην παρούσα φάση. Ποσό μεγαλύτερο των 200.000 ευρώ καλύπτει ο Παναθηναϊκός, ο Νορβηγός με πακιστανικές ρίζες έχει ρίξει τις απαιτήσεις του για τη σεζόν 2019-2020, ο ΑΠΟΕΛ συναινεί στο δικό του μερίδιο.

Υπάρχει, όμως, απόσταση στην οψιόν αγοράς. Απόσταση μεγάλη ανάμεσα στο ποσό που θέλει ο Παναθηναϊκός να μπει και σε αυτό που επιδιώκει ο ΑΠΟΕΛ. Οι Κύπριοι έδωσαν 1 εκατ. ευρώ να τον αποκτήσουν από τη Βαλερένγκα. Πέρυσι, λέγεται, πως αρνήθηκαν πρόταση 3 εκατ. ευρώ. Δεν υπολογίζουν μεν τον ποδοσφαιριστή στο Νησί, αλλά να κάνουν απόσβεση χρημάτων επιζητούν.

Γκαγιάς Ζαχίντ: Το σκεπτικό Νταμπίζα

Ο Παναθηναϊκός για τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ έχει μπει σε μία διαδικασία, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί μεμονωμένη. Για άλλη περίπτωση αυτό το καλοκαίρι, δύσκολα θα γίνουν τόσες θυσίες! Ο Νίκος Νταμπίζας θέλει να οριστεί οψιόν, την οποία οι «πράσινοι» να μπορούν να δώσουν το επόμενο καλοκαίρι. Κυρίως να είναι αντιπροσωπευτική της συνδιαλλαγής με τον ΑΠΟΕΛ.

Ενδεχομένως στην Ελλάδα η αξία του Ζαχίντ να εκτοξευθεί. Να δημιουργηθεί υπεραξία. Που θα είναι προϊόν συνεργασίας Παναθηναϊκού, παίκτη και ΑΠΟΕΛ εννοείται. Άρα πρέπει όλοι να είναι ωφελημένοι από τη συνεργασία, όχι μόνο οι Κύπριοι που ζητούν μία μεγάλη οψιόν αγοράς από τους «πράσινους» τη στιγμή που θα έχουν απαλλαγεί και από ένα συμβόλαιο βαρίδι. Πρέπει να επωφεληθεί ο Παναθηναϊκός και αυτό μπορεί να γίνει με λελογισμένη οψιόν.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι ο Ζαχίντ δεν είναι παίκτης που έρχεται με προοπτική 1 έτους, λόγω του δανεισμού του. Νταμπίζας και Δώνης τον θέλουν στον Παναθηναϊκό για μεγαλύτερο διάστημα και προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται η υλοποίηση συμφωνίας -εφόσον υπάρξει πλέον- με τον ΑΠΟΕΛ».

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X