
Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσαν ότι έχουν ξεκινήσεις οι εργασίες για την ανακαίνιση του οικήματος του σωματείου.
«Είναι με βαθιά συγκίνηση που ανακοινώνουμε στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ μας, ότι έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την ανακαίνιση του Ιστορικού μας οικήματος. Εκεί που μεγάλωσαν γενιές και γενιές ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ, εκεί που μας πρωτο πήραν οι πατεράδες και οι παππούδες μας. Εκεί που πανηγυρίσαμε τόσους τίτλους, που ζήσαμε τόσες έντονες στιγμές.
Πρόκειται για το πρώτο, αλλά πολύ σημαντικό βήμα. Τα χρήματα που έχουν μαζευτεί από τις ενέργειες του Συνδέσμου, από το υστέρημα των αγνών οπαδών, αλλά και από τη σημαντική βοήθεια ορισμένων ανώνυμων ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ, είναι αρκετά για να γίνουν τα πρώτα βήματα.
Για να ολοκληρωθεί το έργο χρειάζεται ακόμα περισσότερη συσπείρωση από τον κόσμο του ΘΡΥΛΟΥ. Έχουμε βάλει ως στόχο το Σωματείο μας να γίνει ξανά το στολίδι της Λευκωσίας και αυτό θα πράξουμε. Σε αυτή την προσπάθεια κανένας δεν περισσεύει. Όλοι μαζί θα ξαναχτίσουμε το προπύργιο του Ελληνισμού στην Κύπρο», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους οι πορτοκαλί.