ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Έμβασμα και από αύριο «Αρχάγγελο»

Κατά πάσα πιθανότητα αύριο θα προκύψουν ανακοινώσεις για τον Κίνγκσλεϊ Σαρφό

Ήταν 26 Μαΐου όταν ο Πρόδρομος Πετρίδης στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης της εταιρείας ΑΠΟΕΛ προχώρησε στην αποκάλυψη πως υπάρχει συμφωνία με τον Κίνγκσλεϊ Σαρφό και το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι τα… τυπικά.

Από τότε πέρασε σχεδόν ένας μήνας με τις πληροφορίες να δίνουν και να παίρνουν συνεχώς. Οι 100 χιλιάδες που έπρεπε να καταβληθούν στον Ολυμπιακό έμοιαζαν ως το «αγκάθι». Λίγο μια ανάρτηση του Χριστόφορου Τορναρίτη για deadline, λίγο η καθυστέρηση, λίγο τα όσα ακούγονται για την δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η εταιρεία, ο κόσμος της ομάδας εύλογα ανησυχούσε.

Αντίθετα όμως με τον κόσμο στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ δεν υπήρχε άγχος καθώς η συμφωνία ήταν ξεκάθαρη. Έπρεπε να καταβληθούν οι 100 χιλιάδες για να συνεχίσει στην ομάδα ο ποδοσφαιριστής ο οποίος θα αποτελεί σημείο αναφοράς.

Φθάνοντας στο σήμερα με ένα ακόμη βίντεο του ο Χριστόφορος Τορναρίτης σημείωσε πως υπάρχει φως στο τούνελ στην όλη υπόθεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο πλευρές ήρθαν εκ νέου σε επαφή για να ξεκαθαρίσει το θέμα. Από πλευράς διοίκησης του ΑΠΟΕΛ διαμηνύθηκε πως θα καταβληθεί το ποσό στο επόμενο 24ωρο με την πλευρά του Ολυμπιακού να ζητά όπως αυτό να μην γίνει με επιταγή, κάτι που αποδέχθηκαν οι «Γαλαζοκίτρινοι».

Πλέον το νερό έχει μπει στο αυλάκι, και η μεταγραφή του Σαρφό στο ΑΠΟΕΛ είναι θέμα χρόνου. Κατά πάσα πιθανότητα αύριο θα προκύψουν ανακοινώσεις και ο Αφρικανός μέσος θα βρεθεί εκ νέου στον «Αρχάγγελο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Στράβωσαν τα πάντα από την αρχή για τον ΑΠΟΕΛ και η πλέον η πρόκριση απομακρύνεται Live Score

ΑΠΟΕΛ: Στράβωσε από την αρχή...

Καλή ομάδα η Τζουργκάρντεν, «καυτή» έδρα το «Tele2Arena» όμως οι «γαλαζοκίτρινοι» θα μπορούσαν για κάτι καλύτερο
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΠΟΕΛ