ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Ελληνική αγορά και νιάτα

Σε περίπτωση παραμονής του Μαρίνου Ουζουνίδη η Ελληνική αγορά θα βρεθεί και πάλι ψηλά στη λίστα

Η κρίση που έφερε ο κορωνοϊός ακουμπά όλους τους τομείς της ζωής και αυτό είναι κάτι που αργά η γρήγορα θα το συνειδητοποιήσει ο καθένας μας. Το ποδόσφαιρο θα αλλάξει και αυτό είναι κοινά παραδεκτό από όλους. Το οικονομικό είναι κάτι που θα απασχολήσει όλες τις ομάδες, μιας και είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν μεγάλες ζημιές σε όλες τις ομάδες και ως εκ τούτου τα πλάνα πρέπει να προσαρμοστούν ανάλογα.

Φυσικά η οποία συζήτηση ακόμη είναι πρώιμη μιας και εκκρεμεί ακόμη το πρωτάθλημα, στοιχείο που καθορίζει πολλά έσοδα.

Ως δεδομένο όμως κρατούμε πως το μπάτζετ του ΑΠΟΕΛ θα πέσει στην επόμενη χρονιά και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό. Ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά θα είναι διαφορετικός.

Για τους δανεικούς η συζήτηση δεν είναι της ώρας, μιας και αν οι ομάδες του επιμένουν σε ρήτρες και λεφτά δύσκολα θα δούμε κάποια κίνηση. Απ’ την άλλη θα υπάρξει προσπάθεια αναπροσαρμογής σε διάφορα συμβόλαια.

Από εκεί και πέρα το ΑΠΟΕΛ αναμένεται να ψάξει περιπτώσεις νεαρών που θα μπορούν να τον βοηθήσουν άμεσα. Ότι ακριβώς κάνει δηλαδή τα τελευταία χρόνια και γι’ αυτό είδαμε και το ταξίδι του Χατζηλούκα στην Βραζιλία. Βλέπει για νεαρά ταλέντα τύπου Νατέλ και Καζού που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Πέραν όμως απ’ την Βραζιλιά το ΑΠΟΕΛ θα ρίξει πλοκάμια και αλλού. Ειδικά σε περίπτωση που ο Ουζουνίδης παραμείνει και τη νέα χρονιά στην ομάδα, θα δούμε και το Ελληνικό να αυξάνεται. Ξέρει καλά την αγορά στην Ελλάδα ο Ουζουνίδης και την πιστεύει. Ας μην ξεχνάμε πως στην πρώτη του θητεία είδαμε στο ΑΠΟΕΛ να έρχονται παίκτες όπως ο Μαχλάς, ο Κόντης και ο Καψής.

Γενικότερα η Ελληνική αγορά έχει πολλά πλεονεκτήματα αυτή τη στιγμή. Μπορείς να βρεις περιπτώσεις νεαρών ή έμπειρων ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσουν και θα προσαρμοστούν εύκολα. Μια περίπτωση νεαρού είναι και ο Αποστολάκης ο οποίος απ’ τη νέα σεζόν θα φορά τη «Γαλαζοκίτρινη» φανέλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X