ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Έβγαλε μέταλλο πρωταθλητή!

Η αντίδραση και η ανατροπή μέσα στην έδρα της ΑΕΚ αυτό απέδειξαν...

24sports team

info@24sports.com.cy

Το ΑΠΟΕΛ το βράδυ της Κυριακής (31/03) απέδρασε από τη Λάρνακα με ένα σπουδαίο διπλό μετά από ανατροπή, μετατρέποντας το 1-0 σε 2-1 μέσα σε λίγα λεπτά και απέδειξε σε όλους ότι αυτό το σύνολο έχει μέταλλο πρωταθλητή.

Μπορεί για 75’ λεπτά η ομάδα του Σα Πίντο να έχανε όμως κατάφερε να μείνει μέσα στο παιχνίδι και στα τελευταία λεπτά να παρουσιάσει τα ψυχικά αποθέματα και να γυρίσει το ματς. Αυτό από μόνο του λέει πολλά για τη νοοτροπία της ομάδας που δείχνει ότι δεν τα παρατάει ποτέ και πιστεύει μέχρι τέλους.

Από την άλλη ο τρόπος με τον οποίο ο Σα Πίντο διαχειρίστηκε το παιχνίδι, κάνοντας αλλαγές που στο τέλος βοήθησαν αρκετά, φανερώνει και τις αρετές του Πορτογάλου τεχνικού σε μία στιγμή που η ομάδα του έχανε.

Πλέον φυσικά αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι η συνέχεια και να υπάρχει διάρκεια στα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα για να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Επόμενο ματς αυτό κόντρα στην Ανόρθωση την ερχόμενη Κυριακή, με το ΑΠΟΕΛ να έχει έξτρα όπλο τον κόσμο του, καθώς το ΓΣΠ αναμένεται να είναι κατάμεστο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση