ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Δεν ξεχνούν τον Τάμαρι

Στα μπλοκάκια των σκάουτερς υπάρχει ακόμη το όνομα του Ιορδανού

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Μπορεί ο Μούσα Αλ Τάμαρι να μην διανύει την καλύτερη του περίοδο στο ΑΠΟΕΛ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως ομάδες του εξωτερικού έχουν σταματήσει να τον παρακολουθούν. Αντίθετα ο Τάμαρι βρίσκεται στα μπλοκάκια αρκετών σκάουτερ οι οποίοι έχουν σχηματίσει άποψη για την αξία του.

Ας πάμε στην ουσία του θέματος Τάμαρι. Το κακό για το ΑΠΟΕΛ, είναι πως με την μέχρι τώρα εικόνα του Ιορδανού στη φετινή σεζόν, το κασέ του μάλλον θα έπεσε σε σχέση με το πως ήταν το καλοκαίρι.  Δεν σημαίνει απαραίτητα πως τυχόν νέα πρόταση δεν θα είναι ρεκόρ για τα δεδομένα της Κύπρου αφού είναι παράλογο να νομίζει κανείς ότι ξέχασε τη μπάλα απ’ τη μια μέρα στην άλλη. Από την άλλη είναι αποδεκτό ότι περνά μια περίοδο ντεφορμαρίσματος. Γενικότερα όμως τα στοιχεία που έχει ο Μούσα δεν τα έχουν πολλοί και για να τα αποκτήσεις πρέπει να πληρώσεις και μάλιστα αρκετά.

Από εκεί και πέρα το ζητούμενο είναι να βρει και πάλι τον εαυτό του. Είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να σηκώσει στις πλάτες του την ομάδα, κάτι που φέτος δεν το έχουμε δει στο γήπεδο. Σ' αυτό το σημείο,  έρχεται ο ρόλος του προπονητή και της διοίκησης. Έχουν γίνει πολλά τετ α τετ με τον Τάμαρι και ο στόχος όλων είναι να οδηγήσουν τον νεαρό να βγάζει το γνωστό του εαυτό στο γήπεδο.

Ας επιστρέψουμε όμως στο οικονομικό. Το ΑΠΟΕΛ μέχρι και το καλοκαίρι δεν θα έμπαινε σε συζητήσεις για ποσό που ήταν σχεδόν διπλάσιο από αυτό που έδωσε τον Σάλαϊ στην Φράιμπουργκ. Τώρα και πάλι ψάχνει ποσό σε αυτά τα επίπεδα αλλά θα μπει σε συζητήσεις αν το ποσό μιας επίσημης πρότασης είναι κοντά.

Να σημειώσουμε πάντως πως επίσημη πρόταση αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε όμως είναι πως ο Τάμαρι εξακολουθεί να απασχολεί ομάδες του εξωτερικού και περνά συνεχώς από αξιολόγηση.

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X