ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Βάλε ένα γκολ…

Πέρασαν 29 μέρες από την τελευταία φορά

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για το ντέρμπι της Κυριακής με την Ανόρθωση μπαίνει στην τελική ευθεία, με τους «γαλαζοκίτρινους» να πηγαίνουν στη Λάρνακα χωρίς να έχουν και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα τα οποία συνδυάστηκαν με προβληματικές εμφανίσεις έχουν βάλει την ομάδα της Λευκωσίας με την πλάτη στον τοίχο, καθώς η απόσταση από την κορυφή είναι ήδη αρκετά μεγάλη.

Κόντρα στην Ανόρθωση ο ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, ευελπιστώντας σε μια αγωνιστική αντεπίθεση έτσι ώστε να καλυφθεί το χαμένο έδαφος. Τα λόγια ωστόσο απέχουν πολύ από τις πράξεις. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να δείξει εντός των τεσσάρων γραμμών γηπέδου ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής.

Ωστόσο, βασικό προαπαιτούμενο για την επίτευξη ενός θετικού αποτελέσματος στο ντέρμπι της Κυριακής είναι να καταφέρουν οι «γαλαζοκίτρινοι» να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, κάτι το οποίο δεν έχουν πετύχει τις τελευταίες 29 μέρες. Ο ΑΠΟΕΛ σκόραρε για τελευταία φορά στο παιχνίδι με τη Ζρίνσκι που έγινε στις 24 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή θα προσπαθήσει να βάλει ένα τέλος σε αυτό το πολύ αρνητικό σερί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση