ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Αιώνιοι» σε κρίση

Έξι αγώνες χωρίς νίκη ο ΑΠΟΕΛ, τέσσερις η Ομόνοια

Σάββας Λαζανιάς

Δεν διανύουν και την καλύτερη τους περίοδο οι δυο μεγάλες ομάδες της Λευκωσίας, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, οι οποίες μετρούν ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα.

Ο ΑΠΟΕΛ αγνοεί τη νίκη στους τελευταίους έξι αγώνες του πρωταθλήματος, έχοντας ένα κάκιστο απολογισμό με την ομάδα να βρίσκεται καθηλωμένη στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα της Λευκωσίας είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή των φετινών της στόχων καθώς ο στόχος του πρωταθλήματος δεν φαίνεται να είναι εφικτός. 

Στην αντίπερα όχθη, η Ομόνοια έμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος μακριά από τη νίκη, καθώς δεν κατάφερε να πάρει βαθμούς στην έδρα της Νέας Σαλαμίνας η οποία βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Σίγουρα, ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε πολύ πιο τραγική θέση από την Ομόνοια όμως και οι «πράσινοι» δείχνουν ότι έχουν τα δικά τους σημαντικά προβλήματα. 

Είναι παραδεκτό ότι οι δυο ομάδες της Λευκωσίας βρίσκονται στα κάτω τους αυτή την περίοδο, σε αντίθεση με τον συμπολίτη τους Ολυμπιακό ο οποίος έχει κλέψει τις εντυπώσεις σε αυτές τις πρώτες 11 αγωνιστικές. 

Το ερώτημα που τίθεται είναι πότε θα καταφέρουν οι δυο «αιώνιοι» να βρουν τα πόδια τους, με την αποστολή της Ομόνοιας (για αγωνιστική ανάταση) να είναι φαινομενικά πιο εύκολη και πιο ρεαλιστική από αυτή του ΑΠΟΕΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση