ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
25 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

«Αιώνιο»: Δεκέμβρης... μετ' εμποδίων

Τα θέματα που υπάρχουν τον μήνα που διανύουμε

Σε αναμονή για τον καθορισμό της ημερομηνίας της συνέχισης του «αιώνιου» ντέρμπι βρίσκονται ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια με τις πληροφορίες να λεν πως σήμερα ενδεχομένως να έχουμε και την τελική απόφαση. Ρεπορταζιακά αυτό που προκύπτει είναι πως όλοι θέλουν Δεκέμβρη όμως υπάρχουν συγκεκριμένα κωλύματα.

Βάζοντας τα πράγματα σε μια σειρά να σημειώσουμε πως υπάρχουν δυο σενάρια για τον Δεκέμβρη, με το καθένα από αυτά να έχει συγκεκριμένα εμπόδια.

Στο πρώτο σενάριο ο αγώνας ορίζεται στις 15 Δεκεμβρίου (Τετάρτη), και την ίδια ώρα θα μετακινηθεί το εντός έδρας παιχνίδι της Ομόνοιας με την ΑΕΚ από τις 13 Δεκεμβρίου (Δευτέρα) στις 12 (Κυριακή). Στο «πράσινο» στρατόπεδο παρουσιάζονται αρνητικοί, καθώς το πρόγραμμα τους θα γίνει πιο πυκνό και οι μέρες ξεκούρασης μεταξύ παιχνιδιών θα μειωθούν περεταίρω.

Το δεύτερο σενάριο αφορά τη διεξαγωγή του αγώνα στα τέλη Δεκεμβρίου με πιθανότερες ημερομηνίες 27 και 28 του μήνα. Αυτή η περίοδος όμως είναι η διακοπή του πρωταθλήματος και ουσιαστικά θα ακυρώσει τις διακοπές των ποδοσφαιριστών. Ως εκ τούτου οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές (οι ποδοσφαιριστές) αποτελούν το εμπόδιο.

Ο χρόνος πάντως πιέζει και επιβάλλεται να ληφθεί μια απόφαση. Πάντως είναι δεδομένο πως όποια απόφαση και αν ληφθεί θα αφήσει κάποιους με παράπονα…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση