ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
12° Λευκωσία,
22 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: Πιέζει για Δεκέμβρη η ΚΟΠ

Αποφασίζεται σήμερα (2/12) η ημερομηνία συνέχισης του ντέρμπι, το πιθανότερο σενάριο

24sports team

info@24sports.com.cy

Η αναμονή για τον καθορισμό της ημερομηνίας της συνέχισης του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια φαίνεται να τελειώνει σήμερα (2/12).

Τις επόμενες ώρες αναμένεται η ανακοίνωση από την ΚΟΠ για την τύχη του διακοπέντα αγώνα, με το ενδεχόμενο για συνέχιση του αγώνα εντός Δεκεμβρίου να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Η Ομοσπονδία πρότεινε τη διεξαγωγή του στα τέλη Δεκεμβρίου (πιθανότερες ημερομηνίες η 27η ή η 28η του μήνα), κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθληματος, κάτι που προϋποθέτει την ακύρωση των διακοπών για τους ποδοσφαιριστές και γι' αυτό τον λόγο δεν αντιμετωπίζεται με θετικό φακό από τις δύο ομάδες.

Επίσης, προτάθηκε στην Ομόνοια όπως οριστεί στις 15 Δεκεμβρίου και την ίδια ώρα να μετακινηθεί το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στις από 13 στις 12 του μήνα, με τους «πράσινους» να παρουσιάζονται αρχικά αρνητικοί, αφού ακολουθεί το παιχνίδι με τη Δόξα στις 19 αλλά και το εξ αναβολής ντέρμπι με την ΑΕΛ στις 22 του Δεκέμβρη.

Σημειώνεται ότι η Ομόνοια δεν θέλει σε καμία περίπτωση το παιχνίδι να γίνει τον Γενάρη λόγω Κόπα Άφρικα, ενώ από πλευράς της η ΚΟΠ δεν επιθυμεί η αναμέτρηση να παραμείνει σε εκκρεμότητα μέχρι και τον Φεβρουάριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση